Hjælp til sprog, tekst og grammatik hos GlobalDenmark

 Kunne du tænke dig at der bliver læst korrekturlæsning på vigtige dokumenter, bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos GlobalDenmark. Her får du kompetent hjælp til stærke priser, samt kurser i engelsk og forhandlingsteknikker. Læs mere om dine muligheder på deres site og bliv klogere på dine muligheder.

GlobalDenmark

Undgå stave - og grammatikfejl med korrekturlæsning hos GlobalDenmark

Det er aldrig sjovt at sende et vigtigt dokument og først bagefter opdage at det var fyldt med stavefejl. Dette har du nu mulighed for at undgå med korrekturlæsning hos GlobalDenmark. Her hjælper de dig gerne med korrekturlæsning så din tekst matcher dine intentioner. Deres korrekturlæsning består ikke kun af rettelse af slåfejl, men også af fokus på konsistent terminologi og rettelser af kulturelle kiksere. Uanset om du har besvær med korrekt tegnsætning, talesprog, for komplicerede sætninger eller andet, er du derfor i trygge hænder med korrekturlæsning hos GlobalDenmark. Dette er blot nogle af fordelene ved at gøre brug af deres tilbud om korrekturlæsning, så besøg deres site og læs mere om dine muligheder. Du kan naturligvis også kontakte deres kundeservice, hvis du har spørgsmål angående deres tilbud.

 

Engelsk kursus hos GlobalDenmark - styr på sproget 

Leder du efter et kursus i engelsk, går du ikke galt hos GlobalDenmark. Med et kursus i engelsk kan du hurtigt blive bedre til at mestre sproget, og de tilrettelægger et skræddersyet program, der passer til netop dit niveau. I forbindelse med deres kursus i engelsk, vil der naturligvis indgå grammatiske øvelser efter behov, samt rettelser og kommentarer på egne tekster. Skal dine ansatte blive bedre til at skrive rapporter, besvare e-mails, håndtering af interne notater eller andet, er et kursus i engelsk hos GlobalDenmark altid en god idé. Lyder et af deres kurser i engelsk som noget for dig, så hør mere om dine muligheder på deres site. Her har du naturligvis også mulighed for at kontakte dem direkte, skulle du have spørgsmål.