Landskendt tryllekunstner til firmafest og bryllup

Book en tryllekunstner til firmafest. Anders Lilleøre tager ud til virksomhedsbegivenheder, men også til private fester og bryllupper. Læs mere om et trylleshow fra manden her, der bl.a. kendes fra Noget I Ærmet på TV. Du finder klip og info på www.anderslilleore.dk, hvor du også finder en kontaktformular.

Tryllekunstner Anders Lilleøre

Bestil tid hos denne famøse tryllekunstner til firmafesten

Underhold alle i virksomheden. Bestil en tryllekunstner til firmafest, og få trænet lattermusklerne samtidig med at blive fascineret. Tryllekunstner Anders Lilleøre tilbyder trylleindslag til firmafester i hele Danmark. Hans tryllerier er især blevet kendt på TV i showet Noget I Ærmet, og manden her med mange års erfaringer tager nu også ud til det danske erhvervsliv. Det kunne bl.a. være oplagt at booke Anders Lilleøre til årets firmafest. Hans trylleshow gør sig også gældende til andre typer af virksomheds events, og showet kan ligeledes leveres på flydende engelsk, hvis der kommer forretningsforbindelser på besøg fra udlandet af. Det er kombinationen af trylletricks og psykologisk manipulation, som gør Tryllekunstner Anders Lilleøre til en uforglemmelig mand. Imponér alle medarbejderne med et underholdende og kækt show til firmafesten.

Trylleshow til bryllup af Anders Lilleøre

Gå den ekstra mil til dit bryllup eller bryllupsfesten til vennen, som du står for at arrangere. Et trylleshow til bryllup af Anders Lilleøre er perfekt til at få sat lidt gang i denne store dag, når alle formaliteterne er på plads. Hans trylleshow er egnet til bryllup såvel som polterabend. Hans trylletricks og psykologiske manipulationer er med til at rive brudeparret rundt i manegen. Hvis du ønsker et trylleshow til bryllup eller polterabend af Anders Lilleøre, er det vigtigt at bestille i god tid for at sikre datoen. Få et uforpligtende tilbud ved at skrive direkte fra hans hjemmeside af på www.anderslilleore.dk.

Det er unikt at opleve et trylleshow af Anders Lilleøre til firmafesten, men også til fødselsdagen, jubilæet eller brylluppet. Manden, som kendes fra Noget I Ærmet, tager ud til events i hele Danmark og underholder i privaten såvel som i erhvervslivet. Se nogle af tryllerierne fra denne dygtige mand med mange års erfaringer ved at klikke ind på anderslilleore.dk.