Telefonpasning og telefonvagt hos Edelmann Kontorservice er en naturlig forlængelse af din virksomhed

Lad Edelmann Kontorservice stå for din telefonvagt. Hos Edelmann Kontorservice tilbyder de professionel telefonpasning for din virksomhed. En telefonvagt er for dig, som har behov for en til at håndtere opkald fra kunder eller andre henvendelser. En telefonvagt er en god løsning, hvis din virksomhed lejlighedsvis må holde lukket, om der så er tale om en enkelt dag eller en længere periode. Det kunne f.eks. være i forbindelse med kurser, ferier, firma arrangementer og andre aktiviteter.

Edelmann Kontorservice

Har du brug for en telefonvagt til ferierne?

De telefonvagter de har ansat hos Edelmann Kontorservice, er yderst kompetente og professionelle og har mange års erfaring med både kundeservice og telefonpasning. De møder dine kunder med en venlig tone, og gør deres ypperste for at alle henvendelser håndteres korrekt. Vælger du en ydelse som telefonvagt, tager Edelmanns kontorservice udelukkende imod beskeder fra dine kunder, og de viderestilles derfor ikke. Telefonvagten besvarer naturligvis opkaldet i dit navn og sørger for at alle beskeder noteres korrekt og videregives. Edelmanns Kontorservice sætter sig grundigt ind i den enkelte virksomhed, de er telefonvagt hos. Det betyder også, at de sørger for, at dine kunder får mindst lige så god service, som hvis du selv havde taget telefonen.

Bestil telefonpasning fra specialisten på edelmann-kontorservice.dk

Du kan trygt overdrage telefonpasningen til Edelmann Kontorservice. Alle vores ansatte er trænet inden for kundeservice og håndterer alle opkald professionelt. I tilfælde af, at der skulle opstå hastesager i forbindelse med dit fravær, sørger Edelmann Kontorservice for at kontakte dig personligt, så du kan beslutte om situationen skal håndteres med det samme, eller det kan vente. På www.edelmann-kontorservice.dk kan du let og hurtigt bestille telefonpasning og oprette en aftale om at få en telefonvagt på. Uanset om du ofte står og mangler en til at passe telefonen, eller at der kun er tale om enkelte situationer, så er de klar til at komme med et tilbud, der passer til dig og din virksomheds behov.

Du finder sjældent en mere kvalificeret telefonpasning, end den som Edelmann Kontorservice tilbyder. Gå ind på www.edelmann-kontorservice.dk og læs mere om deres mange forskellige tilbud i telefonpasning.