Udendørs affaldssortering og terrorsikringsløsninger hos ZENZO

Der er få med så meget branchekendskab som ZENZO, når det gælder udendørs affaldssortering. Se også på affaldshuse på deres hjemmeside, hvor du finder alt i skraldespande og containerskjulere. Inden for terrorsikring bør man også klikke ind på zenzo.dk og forhøre sig omkring byens muligheder.

ZENZO

Kæmpe udvalg i udendørs affaldssortering fra www.zenzo.dk

Danmark prøver at gå i forkanten med miljøet. Det sætter selvfølgelig også krav til udendørs affaldssortering. Valg af skraldespande har meget at sige. De skal være praktiske at benytte, og så skal de selvfølgelig også kunne sortere i forhold de kommunale omstændigheder. Det gør typisk, at man har meget specifikke krav til udendørs affaldsspande. Det kan være fordelagtigt at handle hos en leverandør med exceptionelt meget i udendørs affaldssortering. Derfor vælger mange danske kommuner, men også i andre lande, ZENZO og deres katalog. Det er en specialist med bredt kendskab til det danske og europæiske marked. De sørger for at tage højde for jeres omstændigheder og give rådgivning i øjenhøjde. Det kan derfor kun på det varmeste anbefales at kontakte dem, og snakke videre omkring udendørs affaldssortering i byrummet. De sørger for traditionelle/klassiske skraldespande samt moderne affaldshuse. Kig nærmere online.

Nødvendig terrorsikring til kommunerne

Der er også et væsentligt behov for terrorsikring, selvom man helst ikke ønsker at tænke på dette emne. Dog er det desværre noget, som kommuner bør have med, når det offentlige byrum designes. ZENZO er samtidig en god partner til sikring mod terrortrusler. De hjælper med at gøre byrummet sikkert bl.a. ved at gøre det svært for køretøjer at komme ind på meget tætbefolkede områder. Der er ingen, som siger, at terrorsikring behøver at se grimt ud. Det kan være alt fra multifunktionelle plinter, der kan bruges som bænk, til plantekummer og bænkesæt i ét. Gå på opdagelse i kataloget inden for terrorsikring, og find inspiration, der kan beskytte jeres byrum.

For mere viden om terrorsikring og udendørs affaldssortering er næste stop zenzo.dk.