Bodyscrub og flydende håndsæbe - Made in Denmark

Hos Badeanstalten produceres naturlig bodyscrub og flydende håndsæbe. Den lille fabrik i Aalborg er bygget på stolte traditioner uden frygt for at tage nye midler i brug, men det er de naturlige ingredienser, der i sidste ende sikrer den enestående sæbe og de forførende plejemidler. Find den perfekte wellness gave online på www.badeanstalten.dk.

Badeanstalten

Badeanstalten bodyscrub - Naturlig kropspleje

Leder du efter den perfekte bodyscrub? Badeanstalten har udviklet bodyscrub, der giver en velfugtet og nærmest strålende hud. Badeanstalten bodyscrub fås i flere smukke farver, så du kan finde en variant, der ser godt ud på dit badeværelse. Shop bodyscrub med et højt indhold af nærende og fugtgivende olier, og derfor kan det være, at du endda kan undvære cremen efter behandling. Plejeprodukter fra denne Aalborgensiske fabrik findes hos mange forskellige forretninger i hele Danmark, men det kan også betale sig at købe direkte fra fabrikkens egen webshop og springe mellemleddet over. Se de fristende plejeserier online på badeanstalten.dk, og bestil til din egen dør allerede i dag.

Se udvalget af flydende håndsæbe på badeanstalten.dk

Badeanstalten har skabt unik og plejende håndsæbe både i flydende og fast form. Hvis du leder efter håndsæbe, der er fri for sulfater, så besøg www.badeanstalten.dk, der også indeholder idéer til gaven. Deres sæber er skabt efter traditionelle metoder. Alle håndsæberne er 100 % bionedbrydelige og med et højt indhold af glycerin samt aromaer fra de æteriske olier, som er tilsat de miljøvenlige plejemidler. Når man først har prøvet flydende håndsæbe fra dette mærke, så er det svært at gå tilbage til de konventionelle alternativer fra supermarkedet. Læs mere om de unikke sæber og valget af naturlige ingredienser ved at klikke ind på badeanstalten.dk.

Badeanstalten har udviklet bodyscrub og flydende håndsæbe, som du med fordel kan købe på producentens egen hjemmeside. Det er alt sammen naturlige plejemidler og kropspleje i høj kvalitet, hvor gamle sæbetraditioner og de gode råvarer taler for sig selv. Virksomheden er samtidig ikke bange for at kombinere på ny vis og teste anderledes sammensætninger for at skabe unikke resultater, der kan overraske selv i 2020.