Fast håndsæbe og gaveæsker med hudpleje til mænd og kvinder

Køb lækker og fast håndsæbe af vegetabilske olier hos Badeanstalten, som er en dansk fabrik med respekt for gamle traditioner såvel som nye teknologier. Du finder også et flot udvalg af gaveæsker med hudpleje både til ham og hende på badeanstalten.dk.

Badeanstalten

Køb fast håndsæbe fra badeanstalten.dk

Badeanstalten fremstiller fast håndsæbe og duftende saltbarer, som du bare bliver nødt til at prøve. Mærk forskellen. Der er også udviklet en skøn kollektion med gæstesæber til privaten, hotellet eller kroen. De faste håndsæber fra dette aalborgensiske firma indeholder rapsolie, der giver en lidt slimet sæbe, og kombinationen med andre olier giver et godt glid. Der er tænkt ingredienserne grundigt igennem og eksperimenteret. Dette er blevet til en skøn række af faste håndsæber, der er skabt uden sulfater. I nogle sæbetyper finder du stadig et produkt, der giver de luksuriøse bobler, man forbinder med sulfatsæbe, men som man er kommet frem til på anden vis. Palmeolie er med til at give en god hårdhed samt en langsommere opløselig håndsæbe. Hos Badeanstalten benyttes miljøvenlig palmeolie, og denne type olie er også karakteriseret ved at give et cremet skum lidt a la barberskum. Læs mere om de eksklusive faste håndsæber online, og bestil hjem til dig selv, til gæster eller som gave.

Badeanstalten tilbyder fristende gaveæsker med hudpleje

Du kan også købe specifikke gaveæsker med hudpleje hos Badeanstalten - naturligvis af bedste og naturlig kvalitet. Disse gaveæsker med hudpleje kan både gives til ham og hende, som har brug for lidt forkælelse. Der er skønne gaveæsker med hudpleje til alle anledninger. Se de unikke, naturlige sæber i mosaik, eller køb et friskt gavesæt med hudplejeprodukter af agurk og mynte. Der er flere muligheder for at finde den perfekte gave hos Badeanstalten, og der leveres naturligvis til hele Danmark. Læs mere gaveæskerne og de andre typer hudpleje og kropspleje online, hvor du også finder info om denne danske fabrik fra Aalborg samt deres fremgangsmåde.

Køb fast håndsæbe og gaveæsker med hudpleje af bedste kvalitet hos Badeanstalten, hvor det gamle, traditionelle håndværk er respekteret, samtidig med der er benyttet nye teknologier.