Hjælp miljøet ved at vælge miljøvenlige hudprodukter fra SkinStyle

Leder du efter et firma, der sælger bæredygtige og miljøvenlige hudprodukter? Så er SkinStyle lige det rigtige sted for dig at kigge hen. Hos SkinStyle finder du nemlig et kæmpe udvalg af forskellige kategorier indenfor hudplejning. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, skinstyle.dk, hvor du kan læse nærmere.  

SkinStyle

Få bløde fødder med en Orsa sandsten fodfil

Når du klikker ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt se, hvor mange forskellige typer produkter, i forskellige kategorier, de sælger. Et af disse, er den lækre Orsa sandsten fodfil, der er produceret i 100% naturlige og miljøvenlige materialer. Stenene i en Orsa sandsten fodfil stammer fra et stenhuggeri, der ligger helt oppe i Dalarne i midten af Sverige. Den består af fine quartz korn og kalk, som er med til at gøre at slibefladen på stenen er fantastik fin. Dermed er en Orsa sandsten fodfil især egnet til procedurer såsom peeling, fjernelse af hård hud på hæle og fødder, samt selvfølgelig til at file negle med. En lækker Orsa sandsten fodfil kan samtidigt også bruges til at fjerne hård hud og revner, hvilket den gør på en meget skånende måde for din fod. Så er du på udkig efter et produkt til fodpleje, så er den effektive Orsa sandsten fodfil nok lige det rigtige køb for dig.

Neglelak der undgår at skade neglene fra PRITI NYC

Udover hudpleje produkter finder du også lækre kosmetiske produkter hos Skinstyle, fra alle de populære og kendte mærker, såsom bl.a. PRITI NYC. PRITI NYC blev grundlagt i 2005 af trendsættende Kim D’Amato og er kendetegnet for deres vegansk og glutenfri neglelak. Det lækre PRITI NYC neglelak indeholder hverken toluen, dibutylphthalat, formaldehyd, formaldehyd resin og kamfer, så du kan dermed altid være helt sikker på, at dine negle og fingre ikke tager skade, når du bruger PRITI NYC neglelak. PRITI NYC neglelak tørrer enormt hurtigt, samtidigt med, at det er ekstremt holdbart og dermed beholder dets blanke udseende længe. Du undgår dermed at din neglelak ser slidt ud efter kort tid og du behøver dermed ikke lægge ny hele tiden. PRITI NYC har efterhånden etableret sig godt på markedet og du har sikkert set det i alle de store modemagasiner og du kan med sikkerhed klikke dig ind hos SkinStyle og bestille deres lækre produkter.