Spændende udvalg af de flotteste køkkenfliser på markedet

Hos Bad og Fliser finder du et spændende udvalg af de flotteste køkkenfliser på markedet så er det blevet tid til at give hjemmet et friskt pust, er dette forhandleren for dig. Her tilbydes der også de populære mosaik fliser, i flere stilfulde designs. Gå på opdagelse i deres sortiment og find det, du skal bruge.

bad & fliser

Køkkenfliser i smagfulde designs


Med smagfulde designs og lækre materialer behøver du ikke gå ned på kvalitet, når du handler køkkenfliser hos Bad og Fliser. Her har du mange valgmuligheder, både hvad angår farve, størrelse og stil. Er du for eksempel ude efter køkkenfliser i klassisk, rustikt design, går du ikke galt i byen her. Du kan naturligvis også finde køkkenfliser i moderne design, og udvalget bliver løbende opdateret med nye varianter. Der forhandles køkkenfliser med træ og beton look, natursten look, samt de altid populære Terrazzo og Terracotta varianter. Der tilbydes desuden varianter i begge ender af prisskalaen så du uanset budget kan gøre en god handel. Du er derudover altid velkommen til at kontakte deres kundesupport, skulle du have spørgsmål vedrørende deres køkkenfliser.

Mosaik fliser


Er du glad for mosaik fliser så er udvalget hos Bad og Fliser lige noget for dig. Her finder du nemlig et spændende sortiment af flotte mosaik fliser i adskillige skønne materialer, såsom natursten, keramik, marmorbrud, glas og stål. Mosaik fliser kan både benyttes til terrassen, til væggene eller som overflade til spisebordet. Mosaik fliser findes desuden i mange forskellige flotte farver, og der tilbydes varianter til ethvert budget. Uanset om du er ude efter billige mosaik fliser eller en mere luksuriøs variant, er dette derfor forhandleren for dig. Gør dig selv en tjeneste og se nærmere på dine mange muligheder i deres webshop. Du kan naturligvis også kontakte deres kundeservice hvis du har spørgsmål angående valg af model.