Bestil pre workout som carnitin, kasein og glutamin eller whey protein hos Starlabs Nutrition

Starlabs Nutrition forhandler kvalitetsprodukter til træningen inkl. pre workout produkter med kreatin, glutamin eller carnitin. Klassisk whey protein findes naturligvis også på starlabs.dk.

Starlabs Nutrition

Forskellige typer af pre workout

Har du styr på, hvad der skal indtages pre workout? Der er en række produkter, man kan indtage før træningen med en gavnlig effekt på resultaterne. Kreatin er et populært produkt, som øger kreatin-mængden i kroppen over det naturligt forekommende niveau. Det betyder, at man ofte kan tage en ekstra gentagelse i et sæt, hvorved man stimulerer musklerne mere og får et bedre udbytte af ens tid i motionscentret. Kreatin er pre workout, som primært henvender sig til anaerob træning og ikke giver gavnlige efter ved aerobe aktiviteter som fx distanceløb. Starlabs Nutrition sælger også glutamin, som er en ikke-essentiel aminosyre, der er en af de vigtigste i muskelsyntesen, og derfor kan man med fordel tage ekstra glutamin som supplement. Kategorien med pre workout på starlabs.dk indeholder også Carnizyne, der er en blanding bestående af L-carnitin tartrat samt en række fyldstoffer. Det er et stof, som medvirker til transport af langkædede fedtsyrer på tværs af indre mitokondrier (cellernes energiproducerende område). Hos Starlabs Nutrition er kvaliteten af pre workout altid i top. Det er et mærke designet af mennesker med forstand på træning, så tøv ikke med at spørge om vejledning!

Whey protein med god smag, der er nemt at blande

En af de mest købte former for kosttilskud inden for styrketræning er whey protein. Det er protein udvundet af whey (valle på dansk), hvor man primært skelner mellem isolat og koncentrat. Whey protein isolat har et mere koncentreret proteinindhold og mindre indhold af fedtsyrer og kulhydrater end whey protein koncentrat, men det er også dyrere end koncentrat. Et element, som man også bør tænke på ved køb af proteinpulver, er smagen. Det bliver ikke rart at skulle indtage den daglige proteinshake efter endt træning hver dag, hvis man får opkastfornemmelse. Starlabs Nutrition udmærker sig især på smagen, og derfor kan du trygt købe whey protein online på starlabs.dk.

Bestil pre workout inkl. carnitin, kreatin og glutamin samt whey protein med alle de essentielle aminosyrer hos Starlabs Nutrition.