Boldtrampoliner og crossfit slæder - god kundeservice hos Sidea.dk

Online hos Sidea.dk fører de både boldtrampoliner og crossfit slæder. På www.sidea.dk finder den fitnessglade alt i træningsudstyr efter personlig smag. De sælger kun kvalitet. Det italienske mærke byder også på vægtskiver, pilates måtter og ribbe online.

Sidea.dk

Få en boldtrampolin til et væld af øvelser

En boldtrampolin fra Sidea kan benyttes til funktionel træning. Det er især et populært redskab inden for crossfit. Træningsredskabet har også sine formål inden for genoptræning. Samtidig kan en boldtrampolin benyttes til reboundtræning og til circuittræning. De kan f.eks. bounce medicinbolde i adskillige størrelsesordninger. Det kræver selvfølgelig en meget stærk boldtrampolin for at kunne håndtere alle disse nævnte formål. Du kan være ganske sikker på kvalitetsstandarden hos italienske Sidea, der producerer bundsolidt motionsudstyr. Ønsker du rentefri finansiering på din boldtrampolin? Dette muliggøres hos Sidea.dk, der giver gratis levering ved ordrer på mere end 999 DKK. Der sælges i øjeblikket flere forskellige trampoliner til bolde.

Funktionel træning med en crossfit slæde fra www.sidea.dk

En af de mere populære øvelser inden for crossfit er slæden. Den kan så skubbes eller trækkes og loades med en masse kilo. Det er funktionel træning, når det er bedst. En crossfit slæde kræver naturligvis et areal, hvor den kan benyttes. Hvis du f.eks. har en lang græsplæne, vil det være muligt for dig at benytte en crossfit slæde i egen have. De lidt mindre speed slæder sælges også. Disse loades med lidt mindre kilo, men så vil man naturligvis have mulighed for at bevæge sig i en højere hastighed. Køb også kit til slæder på www.sidea.dk. Er du crossfit interesseret? Eller har du blot en passion for funktionel træning som helhed? Sidea.dk har det hele til dig.

Det italienske mærke står for fremragende kvalitet inden for crossfit slæder og boldtrampoliner, men også vægtstænger, dumbells og pilates måtter. Køb barbells, yoga måtter, kettlebells osv. Går du op i din træning? Har du klare mål? Du har brug for noget udstyr, du 100 % kan stole på. Sidea vil egne sig perfekt til dig.