Cykler fra Kildemoes og cykelsko til forskellige discipliner

De rette cykelsko er vigtige for, at man kan få ordentligt med fart på pedalerne. Børkop Cykler forhandler flere typer af fodtøj, men også mange brands inden for cykler som fx Kildemoes, Pinarello og Trek.

Børkop Cykler

Cykelsko til TRI, MTB og ræs

Køb cykelsko hos Børkop Cykler. Denne lokale cykelbutik, der også har en stor webshop, sælger både fodtøj til MTB, ræs, TRI og til vinterbrug. Du finder naturligvis også de klassiske flats cykelsko på boerkopcykler.dk. Udvalget byder på komfortable og sikre modeller, der kan være med til at fremme cykeloplevelsen, uanset hvilken facet af cykling du er til. Cykelskoens primære formål er at overføre kraften fra benene over i pedalerne, og hvis der går energi tabt her, kommer det til at gå seriøst ud over tempoet. Det er derfor, at man oplever en væsentlig fremgang i ens cykeltider, hvis man skifter over i en ægte racer cykelsko. Hvis det er et førstegangskøb, og du har brug for hjælp, eller du som en veteran ønsker specifik vejledning til de forskellige brands og typer, står Børkop Cykler altid klar til at hjælpe.

Kildemoes herrecykler og damecykler på boerkopcykler.dk

Et af de mest populære cykelmærker i Danmark er Kildemoes. Dette danske brand står bag cykler til voksne og børn, damer og herrer. Børkop Cykler tilbyder også elcykler fra Kildemoes, hvis du har brug for et ekstra boost op ad bakken. Historien bag denne leverandør startede i 1942, hvor Børge Kildemoes skabte børnecykler i hans kælder under 2. Verdenskrig. Det satte naturligvis nogle begrænsninger til materialerne, og Kildemoes børnecykler dengang var primært ombygget ud fra voksencykler. Efter krigen sluttede tog efterspørgslen for alvor til, og Kildemoes blev så småt til dette nationale cykelmærke, som det er i dag.

Børkop Cykler tilbyder modeller fra Kildemoes, Pinarello, Cervelo, Trek og mange andre cykelbrands, der har den høje kvalitet til fælles. Køb også udstyr og reservedele som fx gear, cykelsko og naturligvis dæk på boerkopcykler.dk.