Find din nye basketkurv eller et håndboldmål til hjemmet hos HomeX.dk

Find alt i sportsudstyr efter dine præferencer og favorit sportsgrene hos www.homex.dk. Nogle af de sortimenter, siden især er populær og elsket for, er med tilbehør til boldspil, såsom hånd- og fodbold samt basket m.fl. Du er altså garanteret brede og flotte udvalg af udstyr til alt indenfor boldspil, bl.a. basketkurve og håndboldmål m.m. Tøv derfor ikke med at lægge vejen forbi HomeX.dk.

HomeX.dk

Installer en basketkurv og træn derhjemme

Øv kast og skud på din helt egen basketkurv fra HomeX.dk. Her finder du basketkurve og -standere i et væld af varianter, så det ikke er svært at finde en model, der passer hjem i din have. Du finder både basketkurve, der skal monteres på husmuren samt på standere, som blot kan stilles, hvor du ønsker det. Læs desuden yderligere og detaljeret information om den enkelte basketkurv, så du er sikker på, den lever op til dine krav og behov. Fælles for alle basketkurve i sortimentet er dog den høje og holdbare kvalitet.

Håndboldmål til udendørs brug

Find et håndboldmål til din have, så du til enhver tid kan øve dine kast derhjemme. Håndboldmålene fås i flere størrelser og varianter, alt efter dine præferencer og ønsker. Med et håndboldmål kan du og dine venner eller familie hurtigt samles om hyggeligt og aktivt nærvær. Desuden kan håndboldmålene nemt bruges til fodbold eller andre sportsgrene. Håndboldmålene er nemlig designet, så de kan holde til at stå udendørs. Find dem i enten træ eller pulverlakeret stålramme. På den måde er du garanteret et mål, der holder længe og kan danne ramme om motion og hygge.

Snyd ikke dig selv for de mange skønne sortimenter af alt til sport hos HomeX.dk. Der er du altid garanteret høj kvalitet og brede udvalg.