Marathon Sport sælger løbeure fra Garmin og Suunto samt energi kosttilskud til løb fra Vitargo, High5 og Maurten

Har du det rette energi kosttilskud til løb og træning? Marathon Sport forhandler fra de bedste mærker – Maurten, Vitargo og High5. Denne løbeshop tilbyder også nyttige gadgets til løb til favorable priser som fx løbeure fra Suunto og Garmin.

Marathon Sport

Bestil energi kosttilskud til løb og træning fra Maurten, High5 og Vitargo

Løb er en energikrævende form for motion, og det er essentielt, man har styr på ernæringen – især de mere seriøse atleter. Marathon Sport forhandler lækkert energi kosttilskud til løb og andre former for træning fra brands som Maurten, High5 og Vitargo. Udvalget er inddelt i kulhydrat, protein, elektrolytter og koffein. Langdistanceløb er primært en aerob motionsform, og her kører kroppen bedst på kulhydrater. Det er vigtigt, at man altid har et godt lager af disse for at performe bedst muligt. Protein er vigtigt for ordentlig restitution, så man også er klar dagen efter. Elektrolytter er vigtige for signaloverførsel i kroppen, og ved længere løbepas, er man i risiko for at løbe tør. Koffein giver et mentalt energiboost, der også korrelerer med performance i mange forsøg. Uanset hvad du ønsker inden for energi kosttilskud til løb og træning, tilbyder Marathon Sport det rette fra seriøse leverandører som Vitargo, Maurten, SaltStick, High5, SiS og mange flere. Bestil online med levering til din adresse på marathonsport.dk.

Garmin og Suunto løbeure giver overblik over træningen – marathonsport.dk

Hos Marathon Sport finder du nye modeller fra Garmin og Suunto i kategorien med løbeure. Det er disse to giganter, som man bedst kender for løbeure. Hvert mærke har en del linjer på bagen, som henvender sig til forskellige målgrupper. Du finder fx 9 fra Suunto og Fenix, Vivoactive og naturligvis Forerunner fra Garmin. Det er som sådan ikke nødvendigt med et løbeur for at løbe, men til den seriøse atlet giver det en række fordele, der er svære at komme udenom. Mange benytter løbeuret til at hjælpe med intervaller og analysere disse. Mange af de moderne løbeure kommer med GPS, så du kan se den præcise distance efter hvert løb. Samtidig kan du se din nuværende hastighed, hjerterytmen, og meget andet. Læs mere om de forskellige Suunto og Garmin løbeure og deres specifikke funktioner online på marathonsport.dk.

Marathon Sport forhandler Garmin og Suunto løbeure samt energi kosttilskud til løb og træning fra Maurten, High5, Vitargo med flere på marathonsport.dk.