Formula 1 med privatfly?

Vi lever for alvor i et globalt samfund, og privatfly er en industri, der er i løbende udvikling. Flere mennesker har fået øjnene op for de fordele, der er ved at vælge et taxifly. Rejs f.eks. til Formula 1 eller på jagtferie direkte med VIP fly. Private Jet Partner er en broker / rejsebureau. På private-jet-partner.dk sikrer de dig en skarp aftale!

Private Jet Partner

Afgang med privatfly til alle destinationer - Private Jet Partner

At rejse med fly er i dag desværre blevet til noget, som helst bare skal overstås. Eller sådan gælder det, hvis man vælger rutefly. Med privatfly ændres oplevelsen. Man får mere plads og muligheder ombord. Man får samtidig yderligere frihed i forhold til afgange. Det betyder ofte værdifulde timer, som spares, og som evt. kunne bruges på noget andet produktivt, f.eks. hvis man skal på forretningsrejse. Mange danske virksomheder booker privatfly regelmæssigt. Der er værdi at høste ved at vælge en ekspert som Private Jet Partner, som selv har 8 års erfaring i branchen. Brug det smarte bookingsystem på private-jet-partner.dk, eller ring til dem. Kom med privatfly til Europa som f.eks. til Cannes, London, Monaco, Paris og Sevilla. De har worldwide-service, døgnet rundt og alle dage om året, naturligvis. Brokeren skaffer kontakt med serviceydere, der tilbyder en lang række af flytyper. Klik ind på www.private-jet-partner.dk for at gøre dig selv klogere på privatfly.

Se Formula 1 i Monaco eller andre lande med VIP fly

Formula 1 er et racerløb og nok det mest kendte i Verden. Sæsonen foregår rundt omkring på forskellige racerbaner, og rigtig mange har en drøm om at se et racerløb live. Destinationen Monaco er dog lidt ud over det sædvanlige. Bymidten lukkes af og omdannes til en racerbane, hvor Formula 1 bilerne konkurrerer på de snævre gader. Det er svært at overhale, og det skaber nogle hæsblæsende oplevelser, som man simpelthen bliver nødt til at se live. Kom frem i VIP-stil med privat jetfly. Private Jet Partner arrangerer taxifly til Monaco, men også de andre baner rundt omkring. Planlæg den store Formula 1 drømmeferie allerede i dag ved at klikke ind på private-jet-partner.dk.