SEAT Leon og Hyundai KONA electric hos Storgaard Biler nær Vejen

Hyundai KONA electric og SEAT Leon er to populære biler i Danmark - af vidt forskellige grunde. I denne artikel kan du læse om disse bilmodeller, som føres af Storgaard Biler i Bramming. Der står endnu mere om bilerne på www.storgaardbiler.dk.

Storgaard Biler

Hyundai KONA electric kan køre 449 km på en opladning!

Den første elektriske SUV i Europa er kommet på banen! Hyundai KONA electric stikker alle forventninger. Du får en sporty SUV med en solid elektrisk motor på hele 204 hestekræfter. Yderligere så får du en fænomenal rækkevidde på 449 km. Nu er det svært at finde på flere grunde til at undgå elbiler! Og danskerne har da også glædet sig til dette punkt, hvor det endelig er begyndt at blive attraktivt at købe en elbil. Med Hyundai KONA electric får du en forbløffende elbil, der er lækker at køre i hver dag, uanset om du skal pendle, eller du skal længere. Det er en 100 % eldrevet SUV med lukket køregrill, hvilket bidrager til aerodynamikken og derved energiforbruget. Kom forbi Storgaard Biler, hvis du vil prøve den revolutionerende Hyundai KONA electric.

SEAT Leon til den designbevidste bilist

Der er også kommet en ny SEAT Leon med mere plads. Den har fået et design overhaul, og den er en direkte fryd for øjet. Det kontrastfulde design har også resulteret i mange danske fans, som er blevet forelsket i det øjeblikkeligt genkendende udseende, som SEAT Leon besidder. Den kommer med Full LED-forlygter og 17 tommer alufælge i eksklusiv kvalitet. Storgaard Biler tilbyder denne uforglemmelige bil til en god pris og med masser af muligheder. Så hvis du bor i Varde, Esbjerg, Vejen eller andre byer omkring Bramming, så bør du komme forbi bilhuset, hvor man også finder et autoriseret værksted, og hvor privatleasing ligeledes er en mulighed. Dette kan du alt sammen læse mere om på storgaardbiler.dk, hvor SEAT Leon også står beskrevet i detaljer og med fine billeder.

Hos Storgaard Biler tilbyder de bl.a. SEAT Leon og Hyundai KONA electric.