Blossom smykker og et Arne Jacobsen ur som fx et Arne Jacobsen armbåndsur

Smykker og accessories til ham og hende findes i et utal af muligheder og designs. Men hvis man gerne vil finde smykker i et rigtig flot design og i en god kvalitet, er det værd at tage et kig på hjemmesiden guldsmedoestergaard.dk. Her er der nemlig samlet et godt udvalg – fx et Arne Jacobsen ur – herunder et Arne Jacobsen armbåndsur – eller smykker fra Blossom.

Guldsmed Østergaard

Få et flot design med smykker fra Blossom

Smykker fra Blossom er kendetegnet ved et flot og romantisk design, der vil være et godt valg til ethvert smykkeskrin. I serien med Blossom smykker finder man både ringe, halskæder og øreringe i sølv og forgyldt, hvilket gør det muligt at finde et spændende udvalg af kvalitetssmykker i et flot design. Med smykker fra Blossom serien får man derfor nogle accessories, der giver et elegant og flot udtryk til outfittet.

Et Arne Jacobsen ur er en del af Danmark

Med et Arne Jacobsen ur får man et dansk design i topkvalitet. Arne Jacobsen ure findes i flere forskellige designs og på hjemmesiden https://www.guldsmedoestergaard.dk kan man finde Arne Jacobsen ure i kollektionerne Bankers, City Hall, Roman og Station. I hver af disse serier af Arne Jacobsen ure findes der både vægure, armbåndsure og bordure. Hos Guldsmed Østergaards hjemmeside er der altså rig mulighed for at finde et dansk designerur til hjemmet eller som accessories.

Køb et Arne Jacobsen armbåndsur – dansk kvalitetsdesign

Arne Jacobsen armbåndsure findes som sagt i flere forskellige og utrolig gennemtænkte designs – både til damer og herrer – og det danske design er tro mod de originale designs af urene fra Arne Jacobsen. De klassiske design af Arne Jacobsen armbåndsure – Bankers, City Hall, Roman og Station – vil uden tvivl fungere som et flot og spændende smykke og et Arne Jacobsen armbåndsur vil give stilen og outfittet et lækkert løft. Disse danske designerure er kort sagt værd at investere i.