Bredt udvalg af smukke Georg Jensen smykker og Skagen ure hos Guldsmed Østergaard

Hos www.guldsmedoestergaard.dk finder du alverdens skønne smykker og tilbehør for enhver smag og personlig stil. Her finder du både skønne mærkevarer, såsom Georg Jensen smykker og Skagen ure m.fl. – men du finder også mindre upcoming brands med smukke, lækre kollektioner. Tag et kig på de vidunderlige sortimenter og forelsk dig i alt fra øreringe og armbånd til halskæder og fingerringe.

Guldsmed Østergaard

Skønne Skagen ure

Hvis du elsker lækkert, dansk design af højeste kvalitet, så er Guldsmed Østergaards brede udvalg af Skagen ure lige noget for dig. Her finder du et varieret og smukt udvalg af Skagen ure i en lang række forskellige modeller og kollektioner. Hvad end du er til det klassiske look med læder- eller stålrem, elsker at eksperimentere med farver og iøjefaldende armbåndsure eller noget helt tredje, så er der rig mulighed for at finde et Skagen ur her, der falder i din smag. Du finder naturligvis de klassiske og originale modeller af Skagen urene i både sølv, guld og rosaforgyldt finish. Her er noget for alle generationer, typer og stilarter – så tag et kig og bliv inspireret.

Georg Jensen smykker 

Georg Jensens smykker er smykker for dig, der holder af høj kvalitet og dansk design, når det er bedst. Hos Guldsmed Østergaard finder du et imponerende sortiment af Georg Jensen smykker i flere forskellige stilarter og farver – på den måde er der mulighed for at finde noget for dig, uanset om du foretrækker guld, sølv, rosegold eller noget helt tredje. Georg Jensen smykker har mange års erfaring bag sig og dermed også en lang række lækre kollektioner med hvert deres karakteristika og stil – disse finder du også her. Vælg bl.a. mellem Georg Jensen smykker fra kollektionerne Infinity, Magic, Halo, Fusion, Curve og mange andre.

Gå på udkig i Guldsmed Østergaards imponerende og skønne univers af alt, der hedder smykker, ure og accessories. Her er noget for enhver personlig stil – så tag et kig og lad dig inspirere.