Hos Exklusiv guld og sølv Aps finder du bl.a. smykker fra Maanesten og Jaguar ure i høj kvalitet

Exklusiv guld og sølv Aps har et bredt udvalg af smykker og ure fra de bedste mærker. Læs bl.a. om smykker fra Maanesten og Jaguar ure her.

Exklusiv guld og sølv Aps

Smykker fra det anerkendte mærke Maanesten

Hos Exklusiv guld og sølv Aps kan du finde et bredt udvalg af forskellige smukke smykker fra de allerbedste mærker, designere og guldsmede. De sælger bl.a. smykker fra Maanesten, som laver nogle fantastisk smukke og unikke smykker i bl.a. sølv, guld, forgyldt sterling sølv, perler og ædelsten. Deres unikke designs finder inspiration i naturens organiske og mineralske former, og bruger ofte vedhæng, som giver dynamiske smykker, der bevæger sig ved brug. De smukke JELLY øreringe fra Maanesten er et godt eksempel på deres smukke og unikke stil. Her hænger tre små vedhæng fra selve øreringens krop i hver deres ædelsten. Denne ring bruger både forgyldt sterling sølv, ametyst, hvid opal og fersken månesten som materialer. Du tænker måske, at det lyder lidt overdrevet, men Maanesten formår altid at skabe nogle helt harmoniske og enormt smukke designs med et kreativt brug af materialer. På exklusivguld.dk kan du finde et bredt sortiment.

Super smarte Jaguar ure

Hos kan du finde mange forskellige smukke smykker til gode priser. Der er bl.a. flotte ure til både mænd og kvinder i butikken. Et ur er et tidsløst smykke, en stilmarkør og et fantastisk brugbart værktøj. Et flot ud ser altid stilet ud, både til hverdag og fest, og det udstråler både professionalisme og god stil. Du kan finde et bredt udvalg af Jaguar ure i butikken hos Exklusiv guld og sølv Aps. Jaguar ure er unikke og enormt elegante. De har både modeller til mænd og kvinder, og hvis du leder efter et classy ur, så vil et Jaguar ur måske være lige noget for dig. Deres urremme er ofte lavet i samme materialer som urene, fx rustfrit stål og det giver et flot sammenhængende designs. Som smykke er Jaguar ure enormt virkningsfulde. De smukke designs klæder både mænd og kvinder i festlige outfits samt hverdagstøj. Læs mere på www.exklusivguld.dk.