Skønt udvalg af eksklusive designs

Hos Ballerup guld finder man altid et skønt udvalg af eksklusive design, der har et smukt og luksuriøst udtryk. Ved hvert enkelt smykke er der kræset for de små detaljer i designet. Hos Ballerup guld finder man blandt andet Daniel Wellington ure samt Susanne Friis Bjørner smykker.

Ballerupguld

Daniel Wellington ure

Hos Ballerup guld finder man altid et flot udvalg af Daniel Wellington ure til både mænd og kvinder. Urene har alle et eksklusivt og helt minimalistisk udtryk, der gør hvert enkelt ur helt unikt. De mange Daniel Wellington ure kan bruges til hverdag og går godt i spænd med en hvilken som helst tøjstil. Urene skaber en flot kontrast til en farverig og spraglet påklædning, men gør sig også godt sammen med et jakkesæt eller anden formel påklædning. Man finder mange forskellige udgaver af Daniel Wellington ure hos Ballerup guld. Således finder man Daniel Wellington ure med forskellige remme og varierende størrelser på urskiverne. På den måde kan man nemt finde det Daniel Wellington ur, der passer bedst til den enkelte person og dennes præferencer. Besøg Ballerup gulds online butik og få et godt overblik over de mange fine og flotte Daniel Wellington ure, som har et tidsløst design og udtryk.

Susanne Friis Bjørner smykker

Hos Ballerup guld finder man et spændende udvalg af Susanne Friis Bjørner smykker, der helt unikke i deres design. Susanne Friis Bjørner smykker er flere gange blevet spottet på kendte mennesker rundt omkring i verden, hvilket om noget må give et blåstempel af Susanne Friis Bjørners evne til at skabe æstetisk flotte og ekstravagante smykker. Hos Ballerup guld finder man mange forskellige Susanne Friis Bjørner smykker, hvor særligt brugen er perler, kvarts og onyx er et gennemgående tema i mange af hendes design. Susanne Friis Bjørner smykker er kendte for at være af en høj kvalitet og af lækre materialer. Susanne Friis Bjørner smykker passer godt til alle kvindetyper og aldre og kan nemt sammensættes med en hvilken som helst personlig tøjstil. Besøg Ballerup guld og få et nemt og hurtigt overblik over de mange eksklusive design af smykker fra Susanne Friis Bjørner. Udvalget af Susanne Friis Bjørner smykker skifter altid i takt med at nye kollektioner bliver lanceret.