Chaplon Tea Estate - Køb økologisk te online hos Origreen

Smag forskellen på almindelig og økologisk te fra det miljøvenlige udvalg hos Origreen. Vælg f.eks. tesorter fra Chaplon Tea Estate, der har udviklet en lang række kombinationer med smagfulde og aromatiske nuancer. Du kan også købe udsøgt kaffe via origreen.dk.

Origreen

Bestil økologisk te fra et stort udvalg!

Der er en del i økologisk te hos Origreen, hvor du f.eks. kan vælge imellem grøn te samt keemun og oolong. Køb også økologisk te som urtete og Matcha, ligesom at du kan vælge rooibos og perle. Du kan bladre igennem det kategoriinddelte sortiment på www.origreen.dk, der indeholder tebreve og løs te til enhver lejlighed. Nyd en kop alene på sofaen, eller drik økologisk te sammen med veninderne eller svigermor. Origreen har et eksklusivt udvalg fra plantager, hvor der er fokus på etisk produktion. Det betyder også, at leverandørerne er miljøvenlige, og du kan derfor købe økologisk te hos Origreen med god samvittighed! Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har en kærlighed for kaffe. Der sælges f.eks. eksklusiv kaffe fra Elbgold på hjemmesiden, hvor man får en gratis pose med ved bestillinger over 1.000 kroner, samtidig med at man sparer fragten på hele ordren!

Chaplon Tea Estate - Førsteklasses og miljøvenlig the

Shop også fra Chaplon Tea Estate hos Origreen, der forhandler Chaplon the af høj kvalitet, der har karakteristiske smagsnuancer, og som udelukkende består af de bedste råvarer. Derfor er det ikke så mærkeligt, at mange danskere efterspørger Chaplon the, hvor Origreen leverer med et ganske fornemt udvalg. Denne the kommer fra plantager på Sri Lanka, og der er varianter med søde, tunge, kraftfulde, men også blomsteragtige smagsaromaer. Hvis du elsker førsteklasses the, kommer du også til at synes godt om mulighederne fra Chaplon Tea Estate, der forhandles via origreen.dk.

 

Bestil økologisk te direkte fra din egen sofa af! Køb f.eks. fra Chaplon Tea Estate hos Origreen, og ved større ordrer får du en gratis kop Elbgold kaffe med i købet. Køb allerede i dag via www.origreen.dk.