Få hurtig levering på mange vine såsom portugisisk rødvin eller fransk rødvin

Leder du efter et sted, hvor du kan købe vin fra hele verden? Så er Masawine helt sikkert et sted for dig. Hos Masawine finder du nemlig vin i alle tænkelige farver fra mange forskellige lande, men fælles er den gode pris og hurtige levering. Klikker du ind på deres hjemmeside, masawine.dk, finder du nemt meget mere information. 

 

Masawine logo

Delikat portugisisk rødvin

Portugal er normalt ikke et land man forbinder med rød og hvidvin, men kun med portvin. Men dette er der ingen grund til. For portugisisk rødvin er nemlig helt aldeles delikat og kan sagtens hamle op med vin fra mere kendte lande i forhold til vinproduktion. Portugal er geografisk gemt lidt væk og ligger helt ud til Atlanterhavet. Indenfor de sidste 10 år, er der sket en stor udvikling indenfor bordvin i Portugal og overalt springer der nye producenter frem, der bl.a. laver god portugisisk rødvin og hvidvin. Især i den nordlige region Douro, finder man portugisisk rødvin, der har både styrke og karakter. Denne region er også blevet kaldt Portugals svar på Bordeaux, og her får du med sikkerhed portugisisk rødvin i en fremragende verdensklasse og kvalitet. Derudover finder man også rigtige gode kvalitetsvine i den sydlige del af landet, her især i Alentoejo regionen, hvor kvaliteten af portugisisk rødvin, de sidste par år har oplevet et kæmpe boost. Hos Masawine får du alt indenfor portugisisk vin med garanti for 1-3 dages levering.  

Fransk rødvin i topklasse

Når man tænker god rødvin, er det svært ikke at tænke på fransk rødvin. For bedre bliver det ikke, end en lækker og god fransk rødvin. Frankrig har en lang historie indenfor vindyrkning, hvor der altid har været fokus på de høje standarder og gode kvalitet. Landet har et gunstigt klima, der hverken bliver for varmt, men heller ikke for koldt. Dette har gennem tiden gjort, at franskmændene gennem 2600 år har fundet en måde at udnytte vinproduktionen til perfektion. Du kan få fransk vin i alle farver og smagsvarianter, hvor fransk rødvin spænder fra de kraftige og krydrede fuldmodne vine fra Grenache og Rhône områderne, til de mere elegante og silkebløde vine fra Bourgogne på Pinot Noir. Hos Masawine har de specialiseret sig indenfor fransk rødvin og du kan få fat i lige præcis den druesort, som du bedst kan lide. Har du spørgsmål vedrørende valg af vin, er du meget velkommen til at kontakte dem.