Find den rette rom/gin/whiskey kalender/julekalender og Colheita portvin hos Skovgaard Vine

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende vine, spiritus, bobler og meget mere fra hele verden. Læs om rom/gin/whisky julekalender og om Colheita portvin her.

Skovgaard Vine

Spændende rom/gin/whiskey kalender/julekalender

Hos Skovgaard Vine kan du finde alt i importerede vine, bobler og spiritus fra de bedste store og helt små producenter i verden. Der er mange forskellige smage tilgængelige, som aldrig finder vej til de danske supermarkeder, og hvis du ikke kender en god spiritusbutik, så smager du nok ikke mere en én eller to slags Gin eller rom eller whisky om året. Langt de fleste køber deres spiritus i supermarkederne, hvor der er et meget begrænset udvalg. Men det er der råd for, for på skovgaardvine.dk kan du bestille en rom-/gin-/whisky- julekalender med 24 forskellige små flasker spiritus i, så du kan i den grad kan udfordre dine smagsløg og prøve at opleve, hvor stor forskel der kan være på fx Gin. Med en gin/whisky/rom kalender vil du opleve, hvordan god spiritus kan smage og hvor spændende det er at prøve at begynde at smage forskel. Find en rom/gin/whisky julekalender til en god pris i butikken.

Elegant Colheita portvin

Skovgaard Vine sælger mange forskellige spændende flasker, og på hjemmesiden er der en virkelig ekstensiv søgemaskine, som kan hjælpe dig med at finde lige den flaske, som du leder efter eller som du ikke vidste, du ledte efter. Her kan du arrangere hele udvalget efter vintype, efter hvilken drue vinene er lavet på, efter hvilket land og hvilken region, den kommer fra, efter hvilken årgang den er fra og du kan tilmed søge på den slags mad, som du gerne vil servere, og så få præsenteret de vine, som går godt til menuen. På den måde kan du finde lige den flaske du skal bruge til middagen. På siden sælges den eksklusive Dalva Colheita portvin, og du kan finde en flaske Colheita portvin som daterer helt tilbage til 1971! Der er forskellige årgange at vælge imellem, og hvis du aldrig har smagt Colheita portvin, så skal du huske at opleve det før du dør eller dine smagsløg bliver dårlige, for det er i den grad en oplevelse.