Vinfarmen sælger abonnementer på vin som også kan købes i form af gavekort

Hos Vinfarmen kan du bestille et abonnement på vin, så du får ny og spændende vin på middagsbordet hver måned. Du kan også købe et gavekort på vinabonnement på siden, hvilket er en glimrende gaveide.  

 

Vinfarmen logo

Abonnement på vin med dejlige smagsvarianter

Vinfarmen tilbyder abonnementer på vin til dem, der kan lide god vin, men ikke finder nye flasker og derfor ender med at drikke den samme vin hver gang. Der er mange gode vine, som ikke finder vej til de danske supermarkeder, men med dette abonnement på vin kan du lade eksperterne vælge for dig, og på den måde opleve mange forskellige dejlige smagsvarianter. Det er en glimrende måde at få smagt nogle forskellige vine på, for det er jo altid spændende. hvis man ikke er ekspert eller elsker at nørde vin, så kan det godt være svært at opstøve nye vine, men heldigvis er der eksperter ansat hos vinfarmen.dk, som kan ordne det for dig. De vælger kvalitetsvine fra hele verden og sammensætter en dejlig kasse med skønne flasker til dig, der kan lide god kvalitetsvin. Dette abonnement på vin sælges egentlig til underskud, for den månedlige kasse koster 300 kr, men der er altid for mere end 300 kr i kassen.

Giv en bekendt et gavekort på vinabonnement

HosVinfarmen kan du bestille et gavekort på vinabonnement, så du kan gøre en person, der elsker vin virkelig glad. Det er sådan set den perfekte gave, for hvis man ikke kender til det så er det jo en fantastisk overraskelse, at man kan få eksperter til at udvælge vin for sig. Alt for mange drikker altid den samme vin, fordi de ikke opdager nye flasker. Supermarkedets udvalg er snævert og det er svært at navigere i. Der er mange spændende vine derude, som alt for få kender til, og du kan være sikker på, at hvis du køber et gavekort til vinabonnement til en, du holder af, så bliver personen virkelig glad. Med dette smarte abonnement kommer man vidt omkring i druer, egne og kontinenter og der er mange spændene vine, som du helt sikkert aldrig selv ville have kunnet opstøve. Køb et gavekort på vinabonnement på siden som den bedste gaveide.