Vinkøleskabe under bordplade og fritstående fra Gvino

Hos Gvino kan du få et flot og smart vinkøleskab. Et underbygningsvinskab er en smart løsning til dig, der ønsker dig et kompakt vinkøleskab. Du kan både bruge det fritstående eller få det til at passe ind under bordpladen. Gvino har mange forskellige vinkøleskabe, så der er noget til ethvert behov. Har du mange vinflasker og brug for meget plads til dem? Du kan læse mere om, hvordan Gvino kan hjælpe dig med det i artiklen her.

Gvino

Kompakt vinkøleskab under bordplade

Et underbygningsvinskab fra Gvino er en fantastisk smart løsning til køkkenet, hvor man har begrænset plads eller gerne vil have et mere diskret vinkøleskab passet ind. De fås i flere forskellige former og størrelser. Der er noget for dine gæster at interessere sig for og snakke om, når de opdager, at du har et vinkøleskab under bordpladen. Du kan selvfølgelig opbevare præcis den vin, du har lyst til. Hvidvin og rosé har godt af at være meget afkølede til, når de skal nydes. Flere foretrækker deres rødvin let afkølet til maden. Uanset om det er vin, champagne eller lignende du skal bruge dit vinkøleskab under bordplade til, får det den perfekte temperatur. Samtidig er Gvinos vinkøleskabe stilrene – så de passer ind i et moderne dansk køkken. Vi kan varmt anbefale, at du tjekker udvalget af vinkøleskabe under bordplade på www.gvino.dk. Der er smarte løsninger med temperaturdisplay, justerbare træhylder og ben.

Et stort udvalg af forskellige lækre vinkøleskabe

Hvad end du skal have helt kold hvidvin til skaldyrsrisottoen eller lettere tempereret rødvin til oksemørbraden, har Gvino vinkøleskabet, der gør det muligt. Et af de råd, som vineksperterne fra Gvino giver, er, at man skal sørge for at holde sit vinkøleskab fyldt ¾. Måske er det en selvfølge for vinelskeren, men der er en teknisk grund til det. Vinflaskerne er med til at regulere køleskabstemperaturen. Derfor fungerer vinkøleskabet mest optimalt, når der er mange vinflasker. Hvis du er mere interesseret i at modne dine vine, har Gvino også vinkøleskabe til dine behov. Hvor deres andre køleskabe har glaslåger, så man kan se vinene udefra, er deres køleskabe til modning ikke-transparente. I mørke, på 12-14 grader og i en luftfugtighed på 60% modnes vine bedst. Det kan du læse meget mere om på www.gvino.dk. Vi kan på det varmeste anbefale, at du kigger deres vinkøleskabe under bordplade og andre vinkøleskabe igennem. Hvis du har spørgsmål til dem, sidder der ligesindede vinelskere klar til at besvare dem fra Gvinos kundeservice.