Nemmere hverdag med alt fra kompressionsbeklædning til ergonomiske køkkenredskaber

Find hjælpemidler til hverdagen hos K. C. Pedersen. Hos denne specialiserede webshop er der hjælp at hente, hvis du døjer med diagnoser, der gør daglige gøremål uoverskuelige. Du finder nemlig alt fra ergonomiske køkkenredskaber til kompressionsbeklædning på www.kcpedersen.dk.

 

K. C. Pedersen har kompressionsbeklædning for alle behov

Kompressionsbeklædning kan bruges i mange henseender, da de fås i en lang række af forskellige modeller, sådan at du altid får et produkt med korrekt kompression i forhold til dit behov. Personer med brandsår, lymfødem, slidgigt, blodprop eller cerebral parese er derfor bare en lille del af den store gruppe af mennesker, der kan nyde godt af kompressionsbeklædning i høj kvalitet fra K. C. Pedersen. Her finder du nemlig et stort udvalg af kompressionsbeklædning fra mærket LYMED Oy. Netop denne type af kompressionsbeklædning fås i en række standard størrelser, men kan også designes individuelt til dig og din specifikke situation. LYMED Oy sørger nemlig for hele tiden at udvikle deres kompressionsbeklædning igennem et tæt samarbejde med hospitaler og forskningscentre, sådan at kompressionen altid er tilpasset de behov en kunde kunne stå med i den virkelige verden. Maksimal komfort sikres gennem brug af mikrofibre, luftgennemtrængelighed og detaljerede mønstre. Det er nemlig vigtigt for K. C. Pedersen, at du synes tøjet er behageligt, sådan at det kan bruges til hverdag.

Med ergonomiske køkkenredskaber er dit liv en leg

Ergonomiske køkkenredskaber er et andet hverdagsredskab, flere mennesker ofte kan have brug for, hvis hverdagens arbejdsopgaver skal lettes en smule. Har du for eksempel nedsat kraft i hænderne eller af andre grunde svært ved at holde fast på ting, kan ergonomiske køkkenredskaber måske være netop det, du har brug for. Ergonomiske køkkenredskaber er ofte nemmere at holde på eller holder ting på plads, hvis du for eksempel har manglende funktion i den ene arm. Tag bare udvalget af skære- og smørebræt i kategorien ergonomiske køkkenredskaber. Disse har skridsikre dupper, der sørger for at produktet bliver stående, sådan at kun en enkelt hånd kan benyttes. Knive og spiseredskaber er også at finde og passer perfekt til dig, der af den ene eller den anden grund for eksempel har svært ved at fastholde kniv, gaffel eller ske ved spisning. Ergonomiske køkkenredskaber er derfor perfekte til dig, der gerne vil kunne være uafhængig af andres hjælp under for eksempel spisning eller madlavning. En vinklet ske eller en gaffel med holder kan derfor være netop den type af produkt, du mangler i dit køkkenskab, hvis du ønsker at være mere selvstændig.

Se det store udvalg på www.kcpedersen.dk. Her kan du ligeledes tage fat i en medarbejder, hvis du skulle stå tilbage med spørgsmål vedrørende dine specifikke behov.

 

 

K. C. Pedersen