Teambuilding og coaching

Leder du efter specialister til at hjælpe dig med teambuilding og coaching, så er denne portal lige noget for dig. Her finder du et udvalg af artikler, som er skrevet af specialister med hver deres erfaring inden for området. Vi har gjort det nemt for dig at undersøge kategorien teambuilding og coaching og finde masser af inspiration til dit næste projekt. Du slipper derfor for selv at søge internettet for teambuilding- og coachingeksperter, da vi har gjort arbejdet for dig. Vi er sikre på, at du blandt de mange artikler her på portalen, finder netop det emne du søger.

Øg arbejdsglæden: Prøv et foredrag om motivation fra JohnHarmsen

JohnHarmsen

Hvis du er en af de mange mennesker, der bruger en del timer på deres arbejde hver uge, så vil det formentlig også have en stor betydning for dig, at det er en god arbejdsplads at være på. Dette kan du gøre noget ved med et foredrag om motivation fra JohnHarmsen, så du bliver i stand til at øge arbejdsglæden. Lyder det interessant? Så kan du læse mere om et motiverende foredrag i denne artikel. 

» Læs resten af "Øg arbejdsglæden: Prøv et foredrag om motivation fra JohnHarmsen"


En unik lederuddannelse med indhold om forandringsprocesser

Stifinder

Hvis man gerne vil blive klogere på, hvordan man bliver en bedre leder, og hvordan man bedst håndterer udfordringer i en virksomhed, så kan det helt sikkert anbefales, at man kigger ind forbi Stifinder. Her tilbydes der lederuddannelse, der blandt andet sætter fokus på, hvordan man håndterer forandringsprocesser i virksomheden. Man kan læse mere om det hele ved at klikke her på www.stifinder.net.

» Læs resten af "En unik lederuddannelse med indhold om forandringsprocesser"


Professionel korrekturlæsning og de bedste kurser i kommunikation

GlobalDenmark

Hvad enten man har en tekst, der trænger til en ordentlig gennemlæsning, eller man gerne vil ruste sine medarbejdere bedre med et kursus, så er www.global-denmark.dk den helt rette hjemmeside at besøge. Her finder man både professionel korrekturlæsning og de bedste kurser i kommunikation. Læs mere om det hele på www.global-denmark.dk.

» Læs resten af "Professionel korrekturlæsning og de bedste kurser i kommunikation"


Kom på et effektivt salgskursus der skaber synlige resultater

Resultatskaber

Kom på et effektivt salgskursus eller hør et foredrag om salg fra en af branchens skarpeste hoveder, der deler ud af sine erfaringer, Rolf Høegh, som kan besøges online via Resultatskaber på www.resultatskaber.dk

» Læs resten af "Kom på et effektivt salgskursus der skaber synlige resultater "


Digital ledelse og info om Content Management

Devoteam

Det er vigtigt at du som leder af en virksomhed, forstår at det digitale er kommet for at blive. Det er derfor også nødvendigt, at have en digital ledelse, der gør det muligt for dig, at forblive leder. Du kan hos www.devoteamdigitalt.dk finde ud af mere omkring den digitale ledelse, som content management.

» Læs resten af "Digital ledelse og info om Content Management"


Gør dig klar til markedet med salgstræning

Resultatskaber

Hos Resultatskaber kan du finde salgstræning med Rolf Høegh, og med den salgstræning, så er du rustet til at klare dig på et benhårdt marked.

» Læs resten af "Gør dig klar til markedet med salgstræning"


Øg din profitabilitet med et forhandlingskursus samt forhandlingstræning

scotwork.png

Øg din profitabilitet med en succesfuld forhandlingstræning hos www.scotwork.dk, der har det ideelle forhandlingskursus.

» Læs resten af "Øg din profitabilitet med et forhandlingskursus samt forhandlingstræning"


Finpuds salgsteknikke med salgstræning fra Resultatskaber

Resultatskaber

Hvis man selv eller medarbejderne trænger til at få finpudset sine salgsteknikker, så er www.resultatskaber.dk en hjemmeside, man bør besøge. Her kan man nemlig booke diverse kurser, hvor man modtager salgstræning og lærer diverse salgsmetoder, hvilket helt sikkert vil skabe succes på bundlinjen. Læs mere om de forskellige kurser og tilbud på www.resultatskaber.dk.

» Læs resten af "Finpuds salgsteknikke med salgstræning fra Resultatskaber"


Alt fra organisationsudvikling til salgstræning

Modtag effektiv og relevante kurser i alt fra salgstræning til organisationsudvikling til den moderne virksomhed hos Performanze, der via praktiske opgaver anvender relevant teori til at opbygge virksomhedens kompetencer inden for et givent felt.

» Læs resten af "Alt fra organisationsudvikling til salgstræning"


Salgstræning og karrierecoaching der gør en forskel

På performanze.dk finder du salgstræning, salgskurser, karrierecoaching mm. Læs mere på vores hjemmeside eller nedenfor.

» Læs resten af "Salgstræning og karrierecoaching der gør en forskel"


Udvikling af kompetente og velfungerende teams

Mak&Par.PNG

I kan med teamudvikling fra Mak&Par udvikle jeres ellers kompetente og velfungerende team. I vil kunne få et kursus i teamudvikling der vil gavne jer både før, under og efter kurset, så I vil få det helt ultimative hold.

» Læs resten af "Udvikling af kompetente og velfungerende teams"


Find ud af de bedste salgsmetoder ved at melde dig til et salgskursus af Rolf Høegh

resultatskaber.dk.PNG

Klik dig til udbytterige salgskurser, og lær mere om salgsmetoder af Rolf Høegh.

» Læs resten af "Find ud af de bedste salgsmetoder ved at melde dig til et salgskursus af Rolf Høegh"


Spændende former for gastronomisk teambuilding

Mak&Par.PNG

Mak&Par har et fantastisk udbud af teambuilding. Læs blandt andet om gastronomisk teambuilding og teamudvikling på www.makogpar.dk.

» Læs resten af "Spændende former for gastronomisk teambuilding"


Specialister i salgstræningskurser

Resultatskaber.dk er en hjemmeside, der sælger salgstræningskurser til dig og din virksomhed. Her kan du få træning i at blive en god sælger, så besøg siden for at læse mere om at blive en god sælger.

» Læs resten af "Specialister i salgstræningskurser"


Optimer medarbejderne med salgstræning

Med salgstræning fra Resultatskaber er du sikret den bedst mulige optimering af kompetencer hos dig og din virksomhed.

» Læs resten af "Optimer medarbejderne med salgstræning"


Bestil et professionelt kursus i teambuilding online

Er man en moderne og dynamisk virksomhed, kan man med fordel tilmelde sig et teambuilding kursus hos Mak&Par, der via nogle effektive redskaber og øvelser styrker alt fra motivationen til fællesskabsfølelsen.

» Læs resten af "Bestil et professionelt kursus i teambuilding online"


Professionel hjælp i forbindelse med utroskab

Samtaler om utroskab kan hjælpe, hvis dette problem har været til stede i forholdet. Familiepsykologerne vil med glæde hjælpe.

» Læs resten af "Professionel hjælp i forbindelse med utroskab"


Træning i salgsteknikker

Hvis en grundig og effektiv salgstræning skulle lyde tiltalende, så kan man på Resultatskaber.dk' hjemmeside læse meget mere om de mange muligheder inden for salgstræning, hvorefter man kan rette henvendelse direkte til manden bag, Rolf Høegh. Det hele starter her: www.resultatskaber.dk.

» Læs resten af "Træning i salgsteknikker"


Bestil team event til firmaet online

Hos Mak&Par har du mulighed for at få bragt dine medarbejdere tættere på hinanden, samt give dem en masse samarbejdserfaringer gennem teambuilding og firma team events. 

» Læs resten af "Bestil team event til firmaet online"


Gode salgsmetoder og salgsteknikker, salgskurser og salgsundervisning m.m.

Bag Resultatskaber.dk står Rolf Høgh, som er kendt af mange for sin mangeårige karriere dels inden for ejendomsmægler branchen, men mindst lige så meget for sin bog "En sælgers bekendelser" og sine mange foredrag omkring succes hjemme så vel som ude.

» Læs resten af "Gode salgsmetoder og salgsteknikker, salgskurser og salgsundervisning m.m."


Kompetencer, reviewing og teambuilding

Mødet med en dygtig og engageret instruktør, kan gøre teambuilding til en helt særlig oplevelse, hvor instruktøren sammen med deltagerne frisætter og udvikler teamets kompetencer. Det er givende og sætter sig positive Men hvem udvikler og træner instruktørernes færdigheder?

» Læs resten af "Mak&Par - Kompetencer, reviewing og teambuilding"