Mak&Par - Kompetencer, reviewing og teambuilding

Mødet med en dygtig og engageret instruktør, kan gøre teambuilding til en helt særlig oplevelse, hvor instruktøren sammen med deltagerne frisætter og udvikler teamets kompetencer. Det er givende og sætter sig positive Men hvem udvikler og træner instruktørernes færdigheder?

- Det er vigtigt for en virksomhed som Mak&Par, hele tiden at sikre at vi selv udvikler vores kompetencer, siger Jimmy Schiøth, der er indehaver af Mak&Par.

Senest har Mak&Par haft en intensiv workshop med britiske Roger Greenaway, der blandt andet arbejder med reviewing og replay som metoder til at effektivisere teambuilding og teamudvikling.

- Det er uhyre inspirerende og medvirker til at holde os skarpe på vores kernekompetencer. Ved at bruge reviewing og replay som metode, kan vi udbygge og forbedre vores refleksioner sammen med deltagerne. Det betyder at vi kan gøre konklusioner og oplevelser meget konkrete, fastslår Jimmy Schiøth, og peger på, at teambuilding uden efterfølgende refleksion mister værdi.

- Vi skal have omsat den enkeltes oplevelser og erfaringer fra teamarbejdet til viden og kompetence, der styrker både den enkelte og teamet. Ved at bruge de teknikker som Roger Greenaway har udviklet, kan vi styrke og udvikle disse erkendelser, forklarer Jimmy Schiøth.

Samarbejdet med Roger Greenaway er et eksempel på hvordan man som virksomhed med teambuilding og teamudvikling som speciale, kan være i konstant udvikling. En proces, der netop sikrer at teambuilding ikke blot bliver en enkeltstående oplevelse, men i høj grad et proaktiv proces, der både højner teamets aktuelle niveau, men også har en indbygget motor til forbedring og udvikling.

Reviewing og replay er gode eksempler på den kompetenceudvikling og vidensopbygning som er kendetegn for Mak&Par.

- Vi vil være i udvikling, og vi vil sikre at vi kan tilføre vores kunder værdi - både for teamet og for de enkelte. Det er den store gevinst ved teambuilding, fastslår Jimmy Schiøth.