Vin, kaffe og andet

Vin, kaffe og tobak er vores kategoriside, hvor du kan læse om netop disse ting og sager, så du kan lære mere om, hvad du skal vælge, og hvad du skal undgå, når du handler. Du kan her på siden finde god inspiration til, når du handler både vin, kaffe og tobak, om end du køber til dig selv eller som have til andre. Vi har samlet et bredt udvalg af artikler, som kan give dig bred viden inden for emnet. Vin, kaffe og tobak-portalen er derfor et godt udgangspunkt, når du skal undersøge markedet inden for netop disse kategorier.

Karry: Velsmag fra Bombay, Calcutta og andre spændende steder

karry.jpeg

Karry er ét af de krydderier, som længe har været kendt og anvendt i Danmark, selvom det danske køkken indtil for relativt nylig ikke har været præget af en omfattende brug af krydderier. Men det er anderledes i dag. Folk rejser mere og til mere eksotiske himmelstrøg, og herhjemme er der utallige etniske restauranter, der dukker op.

Og hvis du er glad for indisk mad, er du måske klar over, at karry er meget mere end det gule pulver, din bedstemor brugte, når hun lavede boller i karry.

» Læs resten af "Karry: Velsmag fra Bombay, Calcutta og andre spændende steder"


Få det bedste ud af din e cigaret

Aromaland-Logo-PNG-Webshop.png

Nu til dags er e cigaretter eller vapes blevet endnu mere populære. Mange vælger at kvitte den klassiske cigaret og bytte den ud med en elektrisk version. I stedet for røg, så udskiller en e cigaret damp, som man ryger på. 

En af de største fordele ved en e cigaret frem for normale cigaretter er lugten. Den grimme tobakslugt som kommer fra cigaretten, får du ikke, når du ryger på en e cigaret. Faktisk har du selv mulighed for, hvad du gerne vil have, at den skal dufte og smage af. Du kan nemlig selv vælge et hav af forskellige aromaer til dine e-cigaretter. Læs mere her.

» Læs resten af "Få det bedste ud af din e cigaret"


Tysk vin og vin fra Golan Height winery forhandles hos Fredericia Vinhandel

Fredericia Vinhandel

Du bør altid nyde en god vin, uanset om du foretrækker rød, hvid eller rosé. Det bedste sted at bestille dine vine er hos Fredericia Vinhandel, der har et bredt udvalg af gode vine fra hele verden. Du finder derfor gode vine fra Golan Heights winery og lækker tysk vin.

» Læs resten af "Tysk vin og vin fra Golan Height winery forhandles hos Fredericia Vinhandel"


Vinkøleskabe under bordplade og fritstående fra Gvino

Gvino

Hos Gvino kan du få et flot og smart vinkøleskab. Et underbygningsvinskab er en smart løsning til dig, der ønsker dig et kompakt vinkøleskab. Du kan både bruge det fritstående eller få det til at passe ind under bordpladen. Gvino har mange forskellige vinkøleskabe, så der er noget til ethvert behov. Har du mange vinflasker og brug for meget plads til dem? Du kan læse mere om, hvordan Gvino kan hjælpe dig med det i artiklen her.

» Læs resten af "Vinkøleskabe under bordplade og fritstående fra Gvino"


Chaplon Tea Estate - Køb økologisk te online hos Origreen

Origreen

Smag forskellen på almindelig og økologisk te fra det miljøvenlige udvalg hos Origreen. Vælg f.eks. tesorter fra Chaplon Tea Estate, der har udviklet en lang række kombinationer med smagfulde og aromatiske nuancer. Du kan også købe udsøgt kaffe via origreen.dk.

» Læs resten af "Chaplon Tea Estate - Køb økologisk te online hos Origreen"


Vinfarmen sælger abonnementer på vin som også kan købes i form af gavekort

Vinfarmen logo

Hos Vinfarmen kan du bestille et abonnement på vin, så du får ny og spændende vin på middagsbordet hver måned. Du kan også købe et gavekort på vinabonnement på siden, hvilket er en glimrende gaveide.  

 

» Læs resten af "Vinfarmen sælger abonnementer på vin som også kan købes i form af gavekort"


Find den rette rom/gin/whiskey kalender/julekalender og Colheita portvin hos Skovgaard Vine

Skovgaard Vine

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende vine, spiritus, bobler og meget mere fra hele verden. Læs om rom/gin/whisky julekalender og om Colheita portvin her.

» Læs resten af "Find den rette rom/gin/whiskey kalender/julekalender og Colheita portvin hos Skovgaard Vine"


Få hurtig levering på mange vine såsom portugisisk rødvin eller fransk rødvin

Masawine logo

Leder du efter et sted, hvor du kan købe vin fra hele verden? Så er Masawine helt sikkert et sted for dig. Hos Masawine finder du nemlig vin i alle tænkelige farver fra mange forskellige lande, men fælles er den gode pris og hurtige levering. Klikker du ind på deres hjemmeside, masawine.dk, finder du nemt meget mere information. 

 

» Læs resten af "Få hurtig levering på mange vine såsom portugisisk rødvin eller fransk rødvin"


Stort udvalg af frisk tysk hvidvin og fransk Rosévin

ExcluWine logo

Hver gang du besøger den danske online vinforhandler ExcluWine.dk bliver du præsenteret for et fantastisk udvalg af vine fra alle de store områder rundt omkring i verden. Du vil desuden også blive præsenteret for vin i alle prisklasser, og siden har derfor en bred appel. Lige nu tæller kataloget hos ExcluWine.dk blandt andet et fantastisk udvalg af både tysk hvidvin og fransk Rosévin. Begge kategorier af vin som du helt sikkert bør smage. Læs mere om begge herunder.

» Læs resten af "Stort udvalg af frisk tysk hvidvin og fransk Rosévin"


Hvordan bliver rødvin fremstillet?

Bay Vine

Rødvin er en af de mest populære typer vin man fremstiller af mørkefarvede (sort/røde/blå) druesorter. Vinens farve varierer fra violet, som regel for unge vine, til klar rød for de modne vine og til brunlig, som er typisk for ældre røde vine. Læs mere om hvordan rødvin bliver fremstillet i denne spændende artikel!

» Læs resten af "Hvordan bliver rødvin fremstillet?"


Køb stærk eller sød rom i mange forskellige mærker og modeller

Den gode flaske

Sætter du stor pris på at kunne nyde et dejligt glas rom en aften med dine venner eller familie, så er du med garanti også ofte på udkig efter en rom forhandler, der har et udvalg af rom, der appellerer til mange forskellige typer. Af den grund kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.dengodeflaske.dk.

» Læs resten af "Køb stærk eller sød rom i mange forskellige mærker og modeller "


Spændende sortiment af australske vine

Andrupvin

Er du på jagt efter god australsk rødvin eller et spændende sortiment af australsk hvidvin, så er AndrupVin.dk uden tvivl et sted, hvor du vil finde det du leder efter. Besøg dem her på deres inspirerende og velassorterede online vinhandel www.andrupvin.dk og tag på en skøn tur rundt i deres udvalg af australsk rødvin og australsk hvidvin med det samme.

» Læs resten af "Spændende sortiment af australske vine"


Julevin i lækre smagsvarianter fra AndrupVin.dk

AndrupVin.dk

Skal man finde gode julevine til julefrokoster og julemiddage i december måned, er det en nem opgave at løse online hos forhandleren AndrupVin.dk.

» Læs resten af "Julevin i lækre smagsvarianter fra AndrupVin.dk"


Skønt og spændende udvalg af biodynamiske vine

Grapeshop

Er du interesseret i at prøve biodynamiske vine, så har GrapeShop et skønt og spændende udvalg af biodynamiske vine. Besøg GrapeShop her www.grapeshop.dkog find deres spændende udvalg af biodynamiske vine og andre vine, der kan skabe en skønne smagoplevelser til dine middage med venner og familie.

» Læs resten af "Skønt og spændende udvalg af biodynamiske vine"


Australsk rødvin, Zinfandel og udsøgt vin fra Californien

Slagelse VinKompagni

Har du behov for en spændende smagsoplevelse, så kan du tage ind forbi www.slagesevinkompagni.dk, hvor du kan finde australsk rødvin og vin fra Californien som blandt andet Zinfandel.

» Læs resten af "Australsk rødvin, Zinfandel og udsøgt vin fra Californien"


Bredt sortiment af rødvin og hvidvin

Erik Sørensen Vin

Hos Erik Sørensen Vin kan du finde mange forskellige super gode vin. Der er et bredt sortimentet af både rødvin og hvidvin fra eksklusive vinbønder i sortimentet.

» Læs resten af "Bredt sortiment af rødvin og hvidvin"


Shop spændende vine som rødvin fra Italien og spansk rødvin

Erik Sørensen Vin.PNG

Hos Erik Sørensen Vin kan du finde alt i spændende vine, og du kan bl.a. finde lækker rødvin fra Italien eller spansk rødvin i sortimentet.

» Læs resten af "Shop spændende vine som rødvin fra Italien og spansk rødvin"


Anerkendt Castello Banfi vin fra Italien

Vinsalget.PNG

Hos www.vinsalget.dk finder du vine fra Castello Banfi.

» Læs resten af "Anerkendt Castello Banfi vin fra Italien"


Stort udvalg af vin hos Eriksorensenvin.dk

Eriksorensenvin.dk

Vin er blevet en drik som man finder i ethvert dansk hjem. En flaske rødvin eller hvidvin er altid godt at have i baghånden, hvis man skulle få uventede gæster. Hos Erik Sørensen Vin kan du finde kvalitetsvin fra hele verden, og få det leveret lige til døren.

» Læs resten af "Stort udvalg af vin hos Eriksorensenvin.dk"


Mousserende vine, rose og champagne i et godt prisleje

eriksorensenvin.PNG

Du kan finde mousserende vine, champagne, rosé og mange andre vine hos www.eriksorensenvin.dk.

» Læs resten af "Mousserende vine, rose og champagne i et godt prisleje"


Køb vin og tilbehør hos vinklub.dk

På www.vinklub.dk finder du et bredt sortiment til dem, der elsker vin. Vi forhandler vinreoler, smagekasser, vin tilbehør og et hav af forskellige vine. Endvidere udvider vi ofte vores sortiment af vinskabe. Alle vinskabene, som du finder på vinklub.dk, er af en super kvalitet og er driftmæssigt i top.

» Læs resten af "Køb vin og tilbehør hos vinklub.dk"


Køb te og tekande online

Find dine nye Bodum tekander på www.teahouse.dk. Te er hvad, de sælger hos Teahouse.

 

» Læs resten af "Køb te og tekande online"


Stort udvalg af te, sort te, grøn te, roibos te etc. online

Køb te online. I sortimentet findes sort te og Rooibos te. Alt sammen sælges til en favorabel pris.

» Læs resten af "Stort udvalg af te, sort te, grøn te, rooibos te etc. online"


Rosévin og mousserende vin fra forskellige producenter

Erik Sørensen Vin er dine lokale online forhandler af vin. Her finder man vine indenfor kategorierne som både rød, hvid, mousserende, champagne med flere.

» Læs resten af "Rosévin og mousserende vin fra forskellige producenter"


Champagne og smagekasser med forskellige vine

Der er intet som en god flaske vin eller champagne, når man skal fejre en dejlig begivenhed, have god mad eller bare vil have en hyggelig aften i godt selvskab. Hos Erik Sørensen Vin har de næsten alt inden for kvalitetsvine, og da Erik Sørensen Vin selv står for den direkte import af vinen er priserne altid super gode.

» Læs resten af "Champagne og smagekasser med forskellige vine"


Hvidvin og rosévin hos Klubvin.dk

Klubvin.dk er stedet for alle vinelskere. Webshoppen leverer en høj kvalitet til en pris hvor alle kan være med. Webshoppen byder på smagfulde vine på budget, såvel som eksklusive vine i den dyrere ende af prisskalaen. Uanset om du er på udkig efter dejlig rødvin, hvidvin eller måske en lækker og sprød rosévin, så finder du nogle rigtig gode bud, der alle er valgt med omhu.

» Læs resten af "Hvidvin og rosévin hos Klubvin.dk"


Rødvin og hvidvin online

Hos Rødvin-hvidvin.dk finder du et stort og varieret udvalg af rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin og mange andre typer vin. Fælles for de vine, der forhandles i webshoppen er den høje kvalitet og de fordelagtige priser. Her forhandles skønne vine fra mange forskellige steder i verden.

» Læs resten af "Rødvin-Hvidvin.dk - Rødvin og hvidvin online"


Køb vingaver og firmagaver online

Hvad enten du skal bruge en god værtsgave eller en firmagave, har Interpresent det rette til dig. De gode gaver, du finder blandt Interpresents udvalg, er alt lige fra buketter til vingaver. Læs mere på www.interpresent.dk.

» Læs resten af "Køb vingaver og firmagaver online"


Kaffemaskiner fra Senseo, Dolce Gusto, Tassimo etc.

Læs mere om de spændende kaffevarianter og kaffemaskiner på hjemmesiden www.kaffekompagniet.dk.

» Læs resten af "Kaffemaskiner fra Senseo, Dolce Gusto, Tassimo etc."


Firmafrokost København og Aarhus

Frokostplus.dk leverer en sund og velsmagende frokostordning med stor variation og gode råvarer. Der serveres varm mad, samt mange forskellige typer tilbehør og gode muligheder for at blande en rigtig skøn salat. Her ud over er der pålæg og et par gange om ugen også ost, hvortil der naturligvis serveres lækkert hjemmebagt rugbrød, franskbrød og flutes.

» Læs resten af "Frokostplus.dk - Firmafrokost København og Aarhus"


Køb rødvin og hvidvin billigt online

På rødvin-hvidvin.dk finder du kun de bedste vine, da vi udvælger alle vores vine, så du finder den bedste vin til prisen.

» Læs resten af "Køb rødvin og hvidvin billigt online"


Billig rødvin og hvidvin online

Er du på udkig efter et godt sted, at købe lækre rødvine og hvidvine, samt andre typer vine? Så læs mere nedenfor.

» Læs resten af "Billig rødvin og hvidvin online"


Rødvin, hvidvin og resovin til billige online priser

Køb rødvin, hvidvin og rosevin online hos Klubvin.dk. Klubvin.dk er en af Danmarks absolut førende vinhandlere på nettet. Med sans for at opstøve de helt rigtige vinhuse, finder Klubvin.dk vinene til enhver lejlighed.

» Læs resten af "Køb vin online med top service"


Vineksperter med alt inden for rødvin

Med sit brede udvalg af rødvin til gode priser, er Parkwine en helt uundgåelig kandidat på markedet.

» Læs resten af "Vineksperter med alt inden for rødvin"


Leverandør af mange forskellige mousserende vine

Priserne på de mousserende vine hos Parkwine varierer meget, hvilket gør det muligt at finde den vin, der passer til den enkeltes budget og smagspræferencer. Hos Parkwine finder man ofte gode tilbud på mousserende vine, der er stærkt nedsatte.

» Læs resten af "Leverandør af mange forskellige mousserende vine"


Forhandler af vin og vinglas

Glassene fra Riedel sælges hos Parkwine. Parkwine er en fysisk butik og en webshop, som sælger vine.

» Læs resten af "Forhandler af vin og vinglas"


Vingaver til den sofistikerede modtager

Parkwine er en sofistikeret forhandler af alt inden for vingaver, og du kan finde lige det, der passer til dine vingaver, om det er forskellige typer af vine eller forskellige typer af gavelejligheder.

» Læs resten af "Vingaver til den sofistikerede modtager"


Find hvidvin online hos www.eriksorensenvin.dk

Erik sørensen logo.png

Se mere mere på www.eriksorensenvin.dk

» Læs resten af "Find hvidvin online hos www.eriksorensenvin.dk"


God vin i alle prisklasser

Føtex

Er man interesseret i vin, vil man elske udvalget på føtex’ hjemmeside, hvorfra man kan bestille lækker, fyldig rødvin og let, forfriskende hvidvin i alle prisklasser.

» Læs resten af "God vin i alle prisklasser"


Erik Sørensen vin forhandler Rioja rødvin

Erik sørensen logo.png

Hos www.eriksorensenvin.dk er det muligt at finde et stort udvalg af alle slags vine. Du finder bl.a. en Rioja rødvin her.

» Læs resten af "Erik Sørensen vin forhandler Rioja rødvin"


Stort sortiment af håndlavet keramik

12004829_1623184637933373_3453260854944515726_n.jpg

Der er ikke noget bedre end en kop velsmagende te serveret i et smukt og unikt krus. Hos Keramikladen kan du finde et unikt og spændende udvalg af smukke keramik krus, der uden tvivl vil skabe en nostalgisk hygge om tebordet.

» Læs resten af "Stort sortiment af håndlavet keramik"


Bredt udvalg af rødvin fra Sydafrika og Italien

Erik sørensen logo.png

Erik Sørensen Vin har et stort og varieret udvalg af mange forskellige vine fra forskellige druer i bedste kvalitet til fortrinlige priser.

» Læs resten af "Bredt udvalg af rødvin fra Sydafrika og Italien "


Vin fra Italien og Østrig sælges online ved Vildt god vin

vildtgodvin logo.PNG

På hjemmesiden www.vildtgodvin.dk er det muligt at finde et stort udvalg af forskellige vine til gode priser. Det er muligt at finde et sortiment af forskellige vine fra forskellige lande. Kategorierne på sitet er opdelt efter disse lande. Blandt de mange tilbud finder man også italiensk vin.

» Læs resten af "Vin fra Italien og Østrig sælges online ved Vildt god vin"


Schweiziske og franske vine

Vildt God Vin er en stor online webshop, hvorfra man kan bestille spændende vine fra Frankrig, Schweiz og mange andre lande i et stort sortiment via hjemmesiden www.vildtgodvin.dk.

» Læs resten af "Schweiziske og franske vine"


Kæmpe udvalg inden for stempelkaffe, filterkaffe og kaffemaskiner

Står du og mangler kaffemaskine, stempelkaffe og filterkaffe? Så bør du helt sikkert tjekke www.emofabrik.dk ud.

» Læs resten af "Kæmpe udvalg inden for stempelkaffe, filterkaffe og kaffemaskiner"


Et væld af kaffe stampere

E-kaffe eksisterer for alle os kaffeelskere derude, da de har alt inden for kaffe. På deres webshop www.E-kaffe.dk kan du blandet andet finde et væld af kaffe stampere.

» Læs resten af "Et væld af kaffe stampere"


Alt i ristede og grønne kaffebønner

Vil du være en ekspert inden for kaffe, så læs mere om kaffebønner på www.coffii.dk. Her finder du alle typer bønner - både ristede og grønne. Lad som om, du er en uddannet barista, og rist dine egne kaffebønner!

» Læs resten af "Alt i ristede og grønne kaffebønner"


Espresso kaffe, stempelkaffe og filterkaffe

Emofabrik.dk har sørget for et stort udvalg af alt inden for kaffe, Espresso kaffe og alt inden for tilbehør, både til stempelkaffe, filterkaffe og diverse kaffetyper.

» Læs resten af "Espresso kaffe, stempelkaffe og filterkaffe"


Webshop med stor passion for kaffe

Der er ikke noget som en lækker kop kaffe. Der er utroligt meget forskel på kvaliteten af kaffe, og når man først har smagt kaffe lavet af friskristet kaffe, så vil man sikkert ikke vende tilbage til instant kaffe lige meget det samme. Der er en verden til forskel på det.

» Læs resten af "Webshop med stor passion for kaffe"


Rå kaffebønner fra mange forskellige lande

Hos E-kaffe kan man finde et stort udvalg af rå kaffebønner.

» Læs resten af "Rå kaffebønner fra mange forskellige lande"