Rejser og hotel

Hvis du leder efter din næste rejsedestination, eller hvis du allerede har en, men mangler overnatning, så finder du masser af inspiration og vejledning på de sider, vi har samlet under kategorien rejser og hotel. Her finder du artikler inden for specifikke områder af rejser og hotel, så du kan være sikker på at få den bedste viden og inspiration til dine rejser. Her på siden finder du sider, hvor du kan læse meget mere om blandt andet hoteller, rejsedestinationer og udstyr til vandreture. Det er derfor det rigtige sted for dig at starte din rejse med det bedste grundlag.

Oplev det bedste af Tyskland - Rügen, Stralsund og Wismar eller bustur til Berlin

Ans Rejser

Ans Rejser har rejser til hele Europa, men Tyskland – vores nabo mod syd – er et af de lande, der er flest ture at vælge mellem. Her tilbydes fx en kort uge til Rügen, Wismar og Stralsund eller en Berlin bustur, hvor der fokuseres på de moderne krige, der har præget den tyske hovedstad. Mere info om rejserne til Tyskland kan findes på www.ansrejser.dk.

» Læs resten af "Oplev det bedste af Tyskland - Rügen, Stralsund og Wismar eller bustur til Berlin"


Hos JASØ Rejser finder du både super lækre rejser til Belek og rejser til Menorca til gode priser

JASØ Rejser

Begynder det at trække i dig at komme væk fra overskyet vejr og vandpytter, og en tur til varmere himmelstrøg? Så har JASØ Rejser præcist hvad der skal til! Det erfarne rejsebureau har arrangeret succesfulde rejser for glade danske rejsende i mange år, og kan helt sikkert også give jer en uforglemmelig oplevelse. Kataloget med rejser inkluderer en masse spændende, og varme, destinationer, der i blandt Rejser til Belek og Rejser til Menorca.

» Læs resten af "Hos JASØ Rejser finder du både super lækre rejser til Belek og rejser til Menorca til gode priser"


Hos Nordisk Friluftskompani tilbydes aktiv ferie i Norge med bl.a. klatreture i flotte omgivelser

Nordisk Friluftskompani

Hos Nordisk Friluftskompagni kan du bestille aktive ferier i Norge med mange forskellige aktiviteter. Læs bl.a. om klatreture her.

» Læs resten af "Hos Nordisk Friluftskompani tilbydes aktiv ferie i Norge med bl.a. klatreture i flotte omgivelser"


East Coast USA ferier samt Kina rejser kan bestilles online

Ans Rejser

Kom til USA med Ans Rejser der har ture i form af pakker, hvor der er tænkt på detaljerne. Et af de andre store lande, der også er populært, er Kina, hvilket byder på helt andre oplevelser end dem, man finder i Vesten.

» Læs resten af "East Coast USA ferier samt Kina rejser kan bestilles online"


Tysk rejsebureau tilbyder billige rejser fra Hamborg til alverdens destinationer

JASØ Rejser

Holder du af at rejse fra Tyskland, så er du med garanti også ofte på udkig efter et rigtig godt tysk rejsebureau, og derfor kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside www.jasoerejser.dk, hvor JASØ Rejser viser dig deres flotte udvalg af rejser fra Hamborg.

» Læs resten af "Tysk rejsebureau tilbyder billige rejser fra Hamborg til alverdens destinationer"


Rejs til den evige stad, Rom, eller se de smukke kanaler og tulipaner i Holland

Ans Rejser

Skal du finde den perfekte rejse, der giver dig mulighed, for at slappe af på den bedste måde, så vil det være en god ide, at tage ind forbi www.ansrejser.dk. De har nemlig forskellige typer rejser at byde på, blandt andet en tur til Rom, den evige stad, og Holland, kanaler og tulipaner.

» Læs resten af "Rejs til den evige stad, Rom, eller se de smukke kanaler og tulipaner i Holland"


Oplev fantastiske Cuba eller rejs til New York - byernes by

ans rejser

Med Ans Rejser kan du tage på tur til Cuba, New York og mange andre spændende steder.

» Læs resten af "Oplev fantastiske Cuba eller rejs til New York - byernes by"


En rejse til Bhutan samt rejser til Uzbekistan hos Lidvin Travel

Lidvin Travel

Står man og skal booke sin næste rejse til udlandet, og vil man gerne have en god portion inspiration, så bør man helt sikkert besøge Lidvin Travel. Her kan man blandt andet booke rejser til Uzbekistan eller en rejse til Bhutan. Man kan læse meget mere om de forskellige destinationer ved at klikke på linket lige her www.lidvintravel.dk.

» Læs resten af "En rejse til Bhutan samt rejser til Uzbekistan hos Lidvin Travel"


Rejs fra Hamburg med JASØ Rejser

JASØ rejser

Når du har brug for ferie, så vil du uden tvivl ønske, at du kan komme afsted på den bedste og billigste måde. Derfor finder du også et udvalg af rejser fra Hamborg lufthavn fra www.jasoerejser.dk. Med dem kan du blandt andet finde en charterrejse fra Hamburg, så du kan få den bedste ferie.

» Læs resten af "Rejs fra Hamburg med JASØ Rejser"


Oplev USA – Best of the West og det bedste af Cuba med Ans Rejser

Ans Rejser

Hos Ans Rejser finder du rejser i alle størrelser. Kan du lide den skandinaviske stemning eller er du mere til fjerne steder som USA og Cuba? Sammen med Ans Rejser skal du nok finde en fed rejse, der passer til dine behov. Læs eventuelt mere nedenfor.

» Læs resten af "Oplev USA – Best of the West og det bedste af Cuba med Ans Rejser"


Westfield møbler plus Isabella møbler samt Truma produkter eller en ny mover hos Campstuff.no

Campstuff.no

Online på hjemmesiden www.campstuff.no forhandles der et stort udvalg af diverse møbler til haven eller til campingturen. Man kan blandt andet købe møbler af kendte mærker såsom Isabella og Westfield, der er kendte for god kvalitet og smart design. Klik ind på www.campstuff.no og kig meget nærmere på Isabella møbler og Westfield møbler.

» Læs resten af "Westfield møbler plus Isabella møbler samt Truma produkter eller en ny mover hos Campstuff.no"


Den store Kinarejse samt Amalfikysten, Sorrento & Pompei hos Ans Rejser

Ans Rejser

Er du nysgerrig på at tage ud på den store Kinarejse med et fantastisk rejsebureau? Så klik dig ind www.ansrejser.dk. Der kan du se nærmere på et væld af spændende rejsetilbud. Du kan blandt andet besøge Amalfikysten, Sorrento & Pompei og se nærmere på velbevarede udgravninger. Find detaljerne på hjemmesiden.

» Læs resten af "Den store Kinarejse samt Amalfikysten, Sorrento & Pompei hos Ans Rejser"


Rejser fra Hamborg - Flyv fra Hamburg Airport

JASØ Rejser

Hamburg Airport er en meget overskuelig og velstruktureret lufthavn, der er utroligt succesfuld. Derfor er Hamborg et godt udgangspunkt for den næste ferie. Hos JASØ Rejser finder man altid mange rejser fra Hamborg til forskellige lande.

» Læs resten af "Rejser fra Hamborg - Flyv fra Hamburg Airport"


Få fat på en sovepose eller telte online

Harald Nyborg

Holder du meget af at tage på teltture eller campingture, hvor omstændighederne og omgivelserne er lidt mere primitive end hvad du normalt lever i? Så er du med garanti på udkig efter en hjemmeside, der har et stort udvalg af det udstyr, du skal bruge på sådanne rejser. Af den grund kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside www.harald-nyborg.dk, hvor Harald Nyborg viser deres brede sortiment. Find en sovepose samt telte.

» Læs resten af "Få fat på en sovepose eller telte online"


Oplev Nordkap eller besøg Prag med Ans Rejser

Ans Rejser

Elsker du Prag eller går du med en drøm om at tage på den ultimative Nordkaprejse med den betagende natur, så er Ans Rejser lige noget for dig. Besøg dem her på linket www.ansrejser.dk og find deres skønne rejse til Prag og den ultimative Nordkaprejse, så du kan forkæle dig selv og dine kære med en oplevelse for livet.

» Læs resten af "Oplev Nordkap eller besøg Prag med Ans Rejser"


Flodkrydstogt på Donau og andre floder hos Ans Rejser

Ans Rejser

Hvis man godt kan lide spændende og oplevelsesrige rejser og ferier, så bør man overvejet et flodkrydstogt på Donau. Med et krydstogt får man mulighed for at opleve mange forskellige seværdigheder på rejsen.

» Læs resten af "Flodkrydstogt på Donau og andre floder hos Ans Rejser"


Find alt inden for aktive rejser

Bjergsport

Hos Bjergsport kan du finde alt inden for aktive rejser. Du kan komme på ture med trekking, canyoning, klatring og meget mere.

» Læs resten af "Find alt inden for aktive rejser"


Rundrejse i Dalmatien og andre fristende Kroatien rejser

Ans Rejser

Hvis man leder efter en skøn rejse til sydens varme, er rejser til Balkan et rigtigt godt bud. Kroatien rejser burde være i meget højere kurs end de er, og en rundrejse i Dalmatien kan ikke overgås af mange andre destinationer. Hos Ans Rejser kan du finde gode tilbud på skønne rejser, og du kan finde deres udvalg på www.ansrejser.dk.

» Læs resten af "Rundrejse i Dalmatien og andre fristende Kroatien rejser"


Fortelte, camping køkkentilbehør samt en del fra Outwell og Ventura

Campstuff

Man finder altid et stort udvalg af udstyr og tilbehør til campingturen hos Campstuff.de. Heriblandt finder man blandt andet en caravan mover, så man nemt kan montere campingvognen til bilen, samt et spændende udvalg af forskellige campingmøbler.

» Læs resten af "Fortelte, camping køkkentilbehør samt en del fra Outwell og Ventura"


Autentiske Krydstogtrejser i Australien med en del kultur

Kulturrejser Europa

Hos Kulturrejser Europa kan du få rejser af forskellige former og til destinationer du altid har drømt om, både inden- og udenfor Europa. Kulturrejser Europas rejseledere er dansktalende og er eksperter inden for planlægning af rejser, og du kan finde lige den rejse, du altid har gået og drømt om. Kulturrejser Europa tilbyder for eksempel krydstogtrejser i Australien, rundrejser både i og udenfor Europa, og mange andre fantastiske rejser lige til dig.

» Læs resten af "Autentiske Krydstogtrejser i Australien med en del kultur"


Rejser til Cuba via siden Ans Rejser

Ansrejser logo.PNG

Ans Rejser kan præsentere deres rejseglade kunder for et stort udvalg af skønne rejser til Cuba og mange andre henrivende destinationer. Klik her og læs mere på deres hjemmeside www.ansrejser.dk.

» Læs resten af "Rejser til Cuba via siden Ans Rejser"


Ballonflyvning over Skåne, Malmø og Lund

ballongäventyr.PNG

Skal der ske noget nyt og anderledes, så er en ballonflyvning i Malmö måske det helt rigtige. Hos Ballong & Äventyr tilbyder de flere forskellige flyvninger med ballon. Man kan blandt andet komme med en luftballon over Skåne og se det hele oppefra.

» Læs resten af "Ballonflyvning over Skåne, Malmø og Lund"


Super dejlige rejser til Marokko

ans rejser

Hos Ans Rejser kan du finde mange forskellige super dejlige rejser til Marokko, og du vil helt sikkert kunne finde din drømmerejse. Se bl.a. på dejlige rejser til Indien.

» Læs resten af "Super dejlige rejser til Marokko"


Rejser til Burma og Vietnam med danske vejledere

Ans rejser

Hos Ans Rejser kan du finde rejser med dansk rejsevejleder, rejser i Burma, rejser i Vietnam og meget mere.

» Læs resten af "Rejser til Burma og Vietnam med danske vejledere"


Udfordre dig selv, vennerne eller familien med en aktiv ferie

Bjergsport

Udfordre dig selv, vennerne og familien med en udfordrende MTB ferie, en smuk skibestigningsferie eller en fremragende adventure rejse i Østrig sammen med arrangøren Bjergsport. Online på www.bjergsport.dk finder man beskrivelser af de mange fantastiske former for aktiv ferie.

» Læs resten af "Udfordre dig selv, vennerne eller familien med en aktiv ferie"


Naturskønne ferier til Sri Lanka

yaneeda.com

Der er mange flotte oplevelser såsom azurblå hav at finde i Sri Lanka. Få styr på dette samt vejret i Sri Lanka hos yaneeda.com.

» Læs resten af "Naturskønne ferier til Sri Lanka"


Perus spændende historiske seværdigheder

Yaneeda

Vil du vide mere omkring Perus seværdigheder, kan du tage ind forbi www.yaneeda.com.

» Læs resten af "Perus spændende historiske seværdigheder"


Oplev det spændende land Kina helt tæt på

Ansrejser

En rejse til Kina med Ans Rejser er en helt særlig måde at opleve det spændende land helt tæt på.

» Læs resten af "Oplev det spændende land Kina helt tæt på"


Rejs til Portugal med Kulturrejser Europa

kulturrejser-europa (1).png

Du kan komme på rejser til Portugal med Kulturrejser Europa, der også har mange andre destinationer at byde på.

» Læs resten af "Rejs til Portugal med Kulturrejser Europa"


Bestil spændende rundrejser

Yaneeda.JPG

Rundrejser i kendte og ukendte lande findes hos Yaneeda.

» Læs resten af "Bestil spændende rundrejser"


Skønt sortiment af alt hvad du skal bruge til camping

cfhorsens

Camping & Fritid Horsens kan præsentere deres kunder for et skønt sortiment af blandt andet Outwell telte og andet campingudstyr fra den populære leverandør online på webshoppen og i butikken i Horsens.

» Læs resten af "Skønt sortiment af alt hvad du skal bruge til camping"


Flodkrydstogter på Seinen i Frankrig tilbydes hos Ans Rejser

Ansrejser.dk logo.png

Hos Ans Rejser har man et seriøst rejseselskab med mere end 25 år bag sig. Det har været en årelang succes med både rejser i indenlands og udenlands. I dag finder man blandt flodkrydstogter i Holland og flodkrydstogter på Seinen.

» Læs resten af "Flodkrydstogter på Seinen i Frankrig tilbydes hos Ans Rejser"


Sol og varme på Sri Lanka

yaneeda

Du finder sol og varme, og den perfekte afslapning med rejser til Sri Lanka fra www.yaneeda.com.

» Læs resten af "Sol og varme på Sri Lanka"


Familieferie i sommerferien?

Topcamp hjælper dig med ferien. Bestil sommerferie her og se de fordelagtige priser på sommerferie. Familieferie i DK er deres specialitet.

» Læs resten af "Familieferie i sommerferien?"


Tag på camping i Skagen, Råbjerg Mile Camping

Campingpladser i Nordjylland er blandt Danmarks smukkeste og man kan på tætteste hold opleve det helt særlige lys, der findes på disse kanter. Solskinstimer over gennemsnittet kan man også prale med nordpå, så få jer en oplevelser for livet med Camping Skagen.

» Læs resten af "Tag på camping i Skagen, Råbjerg Mile Camping"


Alt i campingudstyr hos Campingnetshop.dk

Campingnetshop.dk forhandler alt i campingudstyr online. Her kan du købe alt hvad du som campist har brug for, såsom gaskøleskabe, vejerstationer, læsejl, køkkengrej og meget mere.

» Læs resten af "Campingnetshop.dk - Alt i campingudstyr hos Campingnetshop.dk"


Skiferie for børn og voksne

Tag ud og stå på ski med DTF Travel, der kan tilbyde skiferier både mod nord og syd alt efter, hvad man er til.

» Læs resten af "Skiferie for børn og voksne"


Bestil en ferie til Ecuador

Trænger du til at opleve noget helt andet end den kedelige danske sommer? Så tag med Jesper Hannibal & Co til nogle af verdens skønneste og mest spændende lande. Du finder alle deres fantastiske rejser og ferier på www.jesperhannibal.dk.

» Læs resten af "Bestil en ferie til Ecuador"


Bestil camping for børn online

Camping for børn er camping hos Raabjerg Mile Camping.

» Læs resten af "Bestil camping for børn online"


Masser af oplevelser med ferie til Amalfikysten

Trænger du til et pusterum fra hverdagen, kan det anbefales, at du ser dig om efter en rejse fra Ans Rejser. Du vil på en sådan rejse kunne opleve noget ud over det sædvanlige med blandt andet rejser til Amalfikysten og til det skønne Danmark.

» Læs resten af "Masser af oplevelser med ferie til Amalfikysten"


Bestil ferie til Caribien online

Strobel Travel har flyafgange til Caribien hver dag hele året rundt, så der er altid er mulighed for, at rejse præcis når du ønsker det.

» Læs resten af "Bestil ferie til Caribien online"


Skønne rejser til Caribien og Dansk Vestindien

Det online rejsebureau Strobel har rejser til de Dansk Vestindiske øer, men der er også tilbudt andre Caribien rejser. Der er en bred vifte af rejser til Caribien online, som du kan vælge mellem.

» Læs resten af "Skønne rejser til Caribien og Dansk Vestindien"


Argentina, Bolivia og andre spændende rejsedestinationer

Vælg imellem Argentina rejser men også Bolivia rejser. Se også de andre rejsedestinationer. Den næste rejse skal findes hos Jesper Hannibal.

» Læs resten af "Argentina, Bolivia og andre spændende rejsedestinationer"


Dejlige madoplevelser på hyggelig kro

Madoplevelser og idyl findes på Munkebo Kro. Den prisvindende mad er værd at rejse længe efter.

» Læs resten af "Dejlige madoplevelser på hyggelig kro"


Køb safari rejse til Namibia, Madagascar eller andre afrikanske lande

Skal der arrangeres safari, så er www.tembo-safari.se en fremragende samarbejdspartner.

» Læs resten af "Køb safari rejse til Namibia, Madagascar eller andre afrikanske lande"


Cruise og rejser til Galapagos

Galapagos rejser kan arrangeres, og Jesper Hannibal står bl.a. for en Galapagos tur som f.eks. et Galapagos cruise.

» Læs resten af "Cruise og rejser til Galapagos"


Rejs til Kenya, Tanzania på safari rejse

Drømmer du om, at komme på et vaskeægte safari? Så kan drømmen blive til virkelighed lige nu, i selskab med Tembo-safari.no.

» Læs resten af "Rejs til Kenya, Tanzania på safari rejse"


Vælg den perfekte krydstogtrejse

Strobel Travel tilbyder et væld af krydstogtrejser. På hjemmesiden www.strobel.dk kan du læse om rejsedestinationerne, og du kan hurtigt bestille en krydstogtrejse.

» Læs resten af "Vælg den perfekte krydstogtrejse"


Tembo-safari.dk - Fantastisk safari

Med Tembo-safari.dk kan du komme til at opleve den storslåede afrikanske natur og det betagende dyreliv på helt nært hold. Rejseselskabet tilbyder spændende safarirejser til en lang række af destinationer i Afrika. Her skal det handle om safari Sydafrika, safari Botswana og safari Uganda.

» Læs resten af "Tembo-safari.dk - Fantastisk safari"


Køb bryllupsrejse, krydstogt, fiskerejse, eksotiske rejser etc. med Strobel Travel

Det perfekte krydstogt starter hos Strobel. De planlægger gode ferier. Du kan få arrangeret din bryllupsrejse, dit krydstogt eller din fiskerejse hos dem. Strobel er altid lig med god service.

» Læs resten af "Køb bryllupsrejse, krydstogt, fiskerejse, eksotiske rejser etc. med Strobel Travel"