Hos Nordisk Friluftskompani tilbydes aktiv ferie i Norge med bl.a. klatreture i flotte omgivelser

Hos Nordisk Friluftskompagni kan du bestille aktive ferier i Norge med mange forskellige aktiviteter. Læs bl.a. om klatreture her.

Aktiv ferie i Norge

Nordisk Friluftskompagni sælger aktive ferier i Norge, og der er god grund til at kigge på Norge, hvis man gerne vil på en aktivitetsrig ferie, for vores store naboland med det lille befolkningstal har en af verdens mest markante naturer med de store fjelde og den enormt lange kyststrækning. Det er et af verdens mindst befolkede lande med deres kun 5,2 mio. indbyggere. Hvis du kan lide klatreture, kanoture, packraft, vandring, trekking eller mountainbike, så er en aktiv ferie i Norge måske lige noget for dig og din familie eller venner. Der er mange gode grunde til at tage på aktiv ferie i Norge – i kan være helt sikker på, at i ikke kommer til at kede jer i hvert fald, for der er enormt mange forskellige ting, man kan lave og naturen er helt fantastisk smuk og enorm. Vælg imellem forskellige ture af forskellig længde og med forskellige spændende aktiviteter med professionelle guides. 

Klatreture i flotte omgivelser

Har du lyst til at lære, hvordan du sikkert kan klatre på et frossent vandfald? Det kan du lære på en klatretur til Norge med Nordisk Friluftskompagni. De arrangerer fantastiske ture for klatrere på alle niveauer. Der er mange forskellige spændende udfordringer, der venter derude, og Norge er det helt rigtige sted at starte, for her kan du lære at klatre på mange forskellige niveauer. Der er både klatreture for nybegyndere og for øvede tekniske klatrere. Du kan klatre både sommer og vinter, læse mere om de forskellige ture på nordiskfriluftskompagni.dk, hvor du kan se de forskellige ture som arrangeres til Norge og Sverige, som du kan komme med på til gode priser. Hvis du kan lide den storslåede natur, som vores nabolande har, og du gerne vil have en aktiv ferie med fysisk aktivitet og udfordringer, så er en klatretur i Norge en helt perfekt ide. Du vil elske den smukke natur.

Nordisk Friluftskompani