Service

Engageret telefonpasning og telefonservice

Edelmann Kontorservice

Der findes hos Edelmann Kontorservice god og serviceminded rådgivning, og hjælp til at passe din virksomheds telefoner. Der tilbydes hjælp til telefonpasning og telefonservice, som kan benyttes i travle tider.

» Læs resten af "Engageret telefonpasning og telefonservice"


Landskendt tryllekunstner til firmafest og bryllup

Tryllekunstner Anders Lilleøre

Book en tryllekunstner til firmafest. Anders Lilleøre tager ud til virksomhedsbegivenheder, men også til private fester og bryllupper. Læs mere om et trylleshow fra manden her, der bl.a. kendes fra Noget I Ærmet på TV. Du finder klip og info på www.anderslilleore.dk, hvor du også finder en kontaktformular.

» Læs resten af "Landskendt tryllekunstner til firmafest og bryllup"


Hos Wellnessudstyr.dk kan du bl.a. købe smart klinikudstyr og en foldeskærm i høj kvalitet

Wellnessudstyr.dk

Mangler du et godt sted at købe klinikudstyr, foldeskærme, massagebrikser, udstyr til desinfektion eller lignende produkter? Så bør du helt sikkert overveje at starte med at kigge forbi Wellnessudstyr.dk. Her bliver du nemlig præsenteret for et bredt og velassorteret katalog, hvor du næsten med sikkerhed også kan finde den type som du har brug for. Læs videre i artiklen her, hvis du vil vide mere.

» Læs resten af "Hos Wellnessudstyr.dk kan du bl.a. købe smart klinikudstyr og en foldeskærm i høj kvalitet"


Fragt tilbud - Bestil plads hos en fragtmand

Fragtopgaver.dk

Der er gode fragt tilbud i vente ved at benytte Fragtopgaver.dk, der sørger for kontakt imellem fragtmand og dig. Du kan få tilbud på ruter, som vognmanden allerede skal køre, og derfor er vedkommende også villig til at give billigere transport. Det er fundamentet i konceptet, du finder på www.fragtopgaver.dk.

» Læs resten af "Fragt tilbud - Bestil plads hos en fragtmand"


Hos Advokatfirmaet Rödstenen tilbydes bl.a. rådgivning fra en inkasso advokat og en landbrugsadvokat

Advokatfirmaet Rödstenen

Har du brug for en rigtig god inkasso advokat eller landbrugsadvokat, så går du ikke galt ved at tage et kig på denne hjemmeside lige her rodstenen.dk hvor Advokatfirmaet Rödstenen giver dig viden om deres virke som advokatfirma i Østjylland.

» Læs resten af "Hos Advokatfirmaet Rödstenen tilbydes bl.a. rådgivning fra en inkasso advokat og en landbrugsadvokat"


Rejser til Rom samt Amalfikysten - det bedste af Italien

Ans Rejser

Tag på unik ferie til Amalfikysten eller Rom med Ans Rejser. Læs mere om deres ture til Italien ved at klikke ind på www.ansrejser.dk.

» Læs resten af "Rejser til Rom samt Amalfikysten - det bedste af Italien"


Bioplast bestik og emballage til take-away mad via plant2plast.dk

Plant2Plast A/S

Køb bioplast bestik i en god kvalitet hos Plant2Plast A/S. Du finder også meget andet i emballage til take-away mad og engangsservice på deres hjemmeside – plant2plast.dk.

» Læs resten af "Bioplast bestik og emballage til take-away mad via plant2plast.dk"


Hjælp til sprog, tekst og grammatik hos GlobalDenmark

GlobalDenmark

 Kunne du tænke dig at der bliver læst korrekturlæsning på vigtige dokumenter, bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos GlobalDenmark. Her får du kompetent hjælp til stærke priser, samt kurser i engelsk og forhandlingsteknikker. Læs mere om dine muligheder på deres site og bliv klogere på dine muligheder.

» Læs resten af "Hjælp til sprog, tekst og grammatik hos GlobalDenmark"


Få styr på forhandlings - og præsentationsteknik med hjælp af GlobalDenmark

GlobalDenmark

Har du eller dine medarbejdere brug for at blive klogere på præsentationsteknik, har I mulighed for at blive udrustet med en lang række nyttige redskaber hos GlobalDenmark. Her kan I også bestille kurser i forhandlingsteknik, så tag et kig på deres tilbud og lær mere om jeres muligheder.

 

» Læs resten af "Få styr på forhandlings - og præsentationsteknik med hjælp af GlobalDenmark"


Dygtig fotograf i Aarhus med speciale som blandt andet modefotograf

Grim Studie logo

Hos Grim Studie er de vilde med både modefotografi, portrætbilleder og reklamebilleder. Frem for alt er missionen dog ganske simpel: at flotte billeder gør en forskel. Når du skal vælge fotograf i Aarhus, bør Grim Studie derfor stå øverst på listen, da du er garanteret tårnhøj kvalitet og en professionel behandling af dit projekt.

 

» Læs resten af "Dygtig fotograf i Aarhus med speciale som blandt andet modefotograf"


Berlin Specialisten tilbyder skolerejse til den tyske hovedstad samt studietur til London

Berlin Specialisten

Berlin er en af de byer, som man aldrig kan få nok af. Den tyske hovedstad er også en fremragende destination til en skolerejse, hvad end det er HTX eller højskolen. Berlin Specialisten arrangerer disse plus andre destinationer. Kom fx på studietur til Bruxelles, Firenze, Krakow eller London, hvor sidstnævnte beskrives i andet afsnit og på berlinspecialisten.dk.

» Læs resten af "Berlin Specialisten tilbyder skolerejse til den tyske hovedstad samt studietur til London"


Flot firmarengøring til punkt og prikke

aaren.dk

Hos Anders Andersens Rengøring tilbydes der førsteklasses firmarengøring til aldeles konkurrencedygtige priser, og uanset opgavens størrelse kan de matche jeres behov. Søger du job som rengøringsassistent og vil du arbejde med et team af engagerede holdspillere, er de naturligvis åbne for ansøgninger. Besøg deres site og læs mere om dine muligheder. 

 

» Læs resten af "Flot firmarengøring til punkt og prikke"


Julefrokost menu og nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber

Salt og Peber

Salt og Peber tilbyder catering til højtider i Danmark året rundt. Det er fx muligt at bestille nytårsmenu ud af huset med krav om afhentning i et af køkkenerne samt levering af julefrokost menu til jeres begivenhed.

» Læs resten af "Julefrokost menu og nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber"


Udsøgt firmafrokost fra Frokost+ med levering i Aarhus

Frokost+

Det er en fornøjelse for alle medarbejderne i virksomheden at sætte sig ned i frokostpausen og nyde en lækker og frisk buffet. Flere og flere danske firmaer bestiller en frokostordning, som man kan gøre fra firmaer som Frokost+. Dette firma tilbyder smagfuld firmafrokost i Aarhus med varme og kolde retter.

» Læs resten af "Udsøgt firmafrokost fra Frokost+ med levering i Aarhus"


Fliserens og facaderens udført af service-mindede eksperter

Kragelund Tagrens

Hos Kragelund Tagrens har man specialiseret sig i diverse former for renseopgaver. Således har du blandt andet mulighed for at bestille fliserens, facaderens, algebehandling og rensning af træterrasse. Skal resultatet være lige i skabet og perfekt hver eneste gang, så er virksomheden et godt bud på et sted at bestille fra. Og så er priserne på diverse rense-services end da holdt på et fair niveau. Læs mere herunder.

» Læs resten af "Fliserens og facaderens udført af service-mindede eksperter"


Vælg en frokostordning eller tapas som catering

Madkonceptet

En frokostordning kan danne rammerne om samlingspunktet i virksomheden midt på dagen. Find en kvalitetsfuld firmafrokost mulighed online på madkonceptet.dk, som også tilbyder det bedste af det bedste i andre former catering som fx tapas.

» Læs resten af "Vælg en frokostordning eller tapas som catering"


Rejser til Rom og Wien med Ans Rejser

Ans Rejser

Har du oplevet Wien – musikkens by før? Ellers har du en uforglemmelig oplevelse i vente, og den østrigske hovedstad er selvfølgelig værd at besøge, selvom du har været der før. Med Ans Rejsers rundrejse til Wien får du en ny vinkel af denne by. Ans Rejser byder også på rejser til Rom og Amalfikysten, der begge er populære feriedestinationer til dem, der er forelsket i det støvleformede land.

» Læs resten af "Rejser til Rom og Wien med Ans Rejser"


Står dit firma i den situation at i mangler ID kort holder eller et nyt betalingssystem, så kig nærmere på ID Company

ID Company

Står dit firma i den situation at i mangler ID kort holder eller et nyt betalingssystem, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her idcompany.dk hvor ID Company giver dig indblik i deres virke som autoriseret distributør af HID Globals produkter.

» Læs resten af "Står dit firma i den situation at i mangler ID kort holder eller et nyt betalingssystem, så kig nærmere på ID Company "


Firmafrokost Aarhus – en frokostordning leveret til virksomheder i ”Smilets By”

Frokost+

Der er store fordele ved at melde sig til en såkaldt frokostordning. Frokost+ står for firmafrokost Aarhus og egnene omkring ”Jyllands hovedstad”. Så klik ind på frokostplus.dk, og dan et overblik over proceduren, retterne osv.

» Læs resten af "Firmafrokost Aarhus – en frokostordning leveret til virksomheder i ”Smilets By”"


Læs mere om bestilling af swimspa samt køb af badeværelses armatur hos SPA Kompagniet

SPA Kompagniet

Er du ved at kigge efter badeværelses armatur? Eller er du måske ude efter en større investering som en ny swimspa? Begge dele og meget andet kan findes hos SPA Kompagniet. Dette udvalg er få klik væk, så klik ind på spakompagniet.dk for at finde oppustelige spaer, stenvaske, toiletter og meget andet!

» Læs resten af "Læs mere om bestilling af swimspa samt køb af badeværelses armatur hos SPA Kompagniet"


Professionelle redskaber til at kommunikere optimalt både skriftligt og mundtligt

GlobalDenmark

Er du på udkig efter professionelle redskaber til at kommunikere optimalt både skriftligt og mundtligt? GlobalDenmark tilbyder netop dette, og igennem kommunikationstræning samt træning i international forhandling styrker de dine kompetencer. Synes du, det lyder interessant, bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres hjemmeside www.global-denmark.dk.

» Læs resten af "Professionelle redskaber til at kommunikere optimalt både skriftligt og mundtligt"


Få et beachflag med tryk eller en skøn mulepose med tryk

monsterbilligt.com

Når det kommer til at markedsføre din virksomhed, er der forskellige måder der er både praktiske og simple, som vil være en god måde at gøre opmærksom på den. Hos monsterbilligt.com kan du være sikker på at de har lige det du har brug for, det er blandt andet beachflag med tryk og mulepose med tryk.

» Læs resten af "Få et beachflag med tryk eller en skøn mulepose med tryk"


Dygtige medarbejdere giver succes

Dygtige medarbejdere giver et bedre produkt

Rengøringsfirmaet Anders Andersens Rengøring har med stor succes håndteret daglig rengøring, vinduespolering og ejendomsservice i næsten 50 år. Hos virksomheden oplever man nemlig en høj tilfredshed og ikke mindst loyalitet blandt deres kunder, hvilket de mener, at de kan takke deres dygtige medarbejdere for.

» Læs resten af "Dygtige medarbejdere giver succes"


Bestil en adgangskontrollæser eller kortlæser via webshoppen ID Company

ID Company

Har du brug for at skabe en nemmere arbejdsdag for dine medarbejdere, så har ID Company gode tilbud på en adgangskontrollæser. Besøg dem her www.idcompany.dk og find den kortlæser der kan gøre hverdagen mere effektiv for dine medarbejdere.

» Læs resten af "Bestil en adgangskontrollæser eller kortlæser via webshoppen ID Company"


En del børneoplevelser i Aarhus plus musicals i Aarhus

Kulturportalen.dk

Skal hele familien have en uforglemmelig, kulturel oplevelse? Hos Kulturportalen.dk er det fx muligt at finde oplevelser i børnehøjde i Aarhus samt interessante musicals i Aarhus.

» Læs resten af "En del børneoplevelser i Aarhus plus musicals i Aarhus"


Forårsmenu og frokostanretning – masser af smag

Salt og Peber

Leder du efter en lækker forårsmenu, der byder på et væld af smagsoplevelser? Salt og Peber tilbyder fænomenal catering, hvad end du bestiller en frokostanretning til begivenheden eller aftensmad til hverdagen.

» Læs resten af "Forårsmenu og frokostanretning – masser af smag"


Daglig rengøring og hovedrengøring af trappeopgange i ejendomme

Anders Andersen's Rengøring

Online på hjemmesiden www.aaren.dk, kan man bestille alt fra hovedrengøring af opgange til daglig rengøring for virksomheder.

» Læs resten af "Daglig rengøring og hovedrengøring af trappeopgange i ejendomme"


Service management software med SaaS hos Devoteam | Globicon

Devoteam | Globicon

Søger du efter en kompetent partner, der kan rådgive inden for HP Service Anywhere? Dette program er en SaaS (Software as a Service) løsning. Devoteam | Globicon står parat med professional rådgivning, support og implementering af HP Service Manager, der er et af de bedste programmer inden for service management.

» Læs resten af "Service management software med SaaS hos Devoteam | Globicon"


Container til salg samt muligheder for at bestille låsebeslag hos DC-Supply

DC-Supply

Er du på udkig efter en container til salg med god plads til dit ekstra lager, eller har du brug for et låsebeslag til en, så er DC-Supply de helt rette for dig. Klik her www.dc-supply.dk og find deres professionelle udvalg af containerløsninger og tilbehør, så du kan for styr på dit lager.

» Læs resten af "Container til salg samt muligheder for at bestille låsebeslag hos DC-Supply"


Håndværksrengøring og rengøring af opgange på aaren.dk

Anders Andersens Rengøring

Anders Andersens Rengøring kan hjælpe med rengøring af opgange. Står du med en omgang rod efterladt af håndværkere? Der tilbydes også effektiv håndværksrengøring. Læs meget mere online om dette firma med speciale i erhvervsrengøring.

» Læs resten af "Håndværksrengøring og rengøring af opgange på aaren.dk"


Et kursus i kommunikation – kommunikation over grænser

GlobalDenmark

Du bør overveje at bestille et kursus i kommunikation. Få et stort udbytte, og lær bl.a. om kommunikation over grænser. GlobalDenmark er eksperter i at formidle viden – også til dig.

» Læs resten af "Et kursus i kommunikation – kommunikation over grænser"


Hedegaard Ure & Smykker sælger bl.a. et skønt udvalg i halskæder og Kleopatra fra Scrouples

Hedegaard Ure & Smykker

På den danske hjemmeside hedegaard-smykker.dk sælger den danske smykkehandler Hedegaard Ure & Smykker et eksklusivt udvalg af halskæder, ringe, armbånd, ure og meget andet til moderne og kvalitetsbevidste kvinder. Sortimentet på hjemmesiden består af brands, som du kender, som blandt andet Kleopatra fra Scrouples og mange andre.

» Læs resten af "Hedegaard Ure & Smykker sælger bl.a. et skønt udvalg i halskæder og Kleopatra fra Scrouples"


Barberklingen tilbyder en billig barberskraber i en høj kvalitet

Barberklingen

Barberklingen er den perfekte webshop at besøge, hvis du er ude efter en billig barberskraber. Det er dog ikke kun den lave pris, der gør butikken til et attraktivt sted at handle, kvaliteten er nemlig også rigtig god.

» Læs resten af "Barberklingen tilbyder en billig barberskraber i en høj kvalitet"


Diner transportable på Møn plus mad til fest på Sydsjælland hos Slagter Zangenberg

Slagter Zangenberg

Vil man gerne have leveret lækker mad direkte til døren, så bør man helt sikkert klikke ind forbi Slagter Zangenberg. Her kan man blandt andet bestille mad til fest på Sydsjælland, eller man kan vælge diner transportable på Møn. Man kan læse meget mere om begge dele ved at klikke ind på hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

» Læs resten af "Diner transportable på Møn plus mad til fest på Sydsjælland hos Slagter Zangenberg"


Catering på Lolland udført af Slagter Zangenberg

Slagter Zangenberg

En lækker saml selv menu er en oplagt mulighed, hvis man skal bestille smagfuld og god catering til Lolland fra Slagter Zangenberg i Vordingborg.

» Læs resten af "Catering på Lolland udført af Slagter Zangenberg"


Charterrejser fra Hamborg og ekstra billige afbudsrejser fra Hamborg hos JASØ Rejser

JASØ Rejser

Afslapning, sol og varme er fra tid til anden tiltrængt for at komme lidt væk fra hverdagen. Hvis man gerne vil have gode valgmuligheder er det værd at kigge på charterrejser fra Hamborg fra bl.a. JASØ Rejser. Skal rejsen være billig og er destinationen ikke afgørende så er afbudsrejser fra Hamborg også anbefalelsesværdige.

» Læs resten af "Charterrejser fra Hamborg og ekstra billige afbudsrejser fra Hamborg hos JASØ Rejser"


En idealistisk bank for erhvervsdrivende og private

Folkesparekassen

Folkesparekassen er en idealistisk bank for erhvervsdrivende og private, som i princippet kun består af de mennesker, som er kunder i banken. Læs mere om bankens struktur, pensionsrådgivning og billige lån.

» Læs resten af "En idealistisk bank for erhvervsdrivende og private"


Hyundai Aalborg - N.O. Jensen (bilforhandler Aalborg)

N.O. Jensen

Der findes forskellige biler, og selvom du måske foretrækker et bestemt mærke, er der flere forskellige modeller der ikke alle er ens. Du kan med en Bilforhandler i Aalborg finde den helt rigtige bil. Du kan bestille en tid hos www.no-jensen.dk, hvor du også kan lære mere om de biler de tilbyder. I deres sortiment i Aalborg kan du blandt andet finde Hyundai.

» Læs resten af "Hyundai Aalborg - N.O. Jensen (bilforhandler Aalborg)"


Kurser i forhandlingsteknik samt mulighed for at tilmelde et udviklingskursus

Scotwork Scandinavia

Er du på udkig efter et kompetencegivende forløb i forhandlingsteknik med beviselige resultater, så er Scotwork Scandinavia de helt rette for dig. Besøg dem her www.scotwork.dk og find mere info om deres professionelle udviklingskursus, så du kan komme i gang med at styrke din position i forhandlinger om kontrakter og lignende.

» Læs resten af "Kurser i forhandlingsteknik samt mulighed for at tilmelde et udviklingskursus"


Studentermenuen eller studenterbuffeten der rammer lige i plet

Salt og Peber

Hos Salt og Peber kan du finde mange forskellige super lækre menuer og buffeter til alle slags fester. Find bl.a. studenterbuffeten, der rammer plet til festen eller en studentermenu, som du vil blive rost for af dine gæster.

» Læs resten af "Studentermenuen eller studenterbuffeten der rammer lige i plet"


Dejlige sommermenuer og en velsmagende sommerbuffet

Salt og Peber

Hos Salt og Peber kan du finde super lækker catering til årstiden, og du kan bl.a. finde sommermenuer eller en sommerbuffet i sortimentet til en god pris.

» Læs resten af "Dejlige sommermenuer og en velsmagende sommerbuffet"


Bestil en leasebil, eller vælg mellem brugte biler og få bilfinansiering

Frandsen Biler

Du kan finde brugte biler hos www.frandsenbiler.dk, der med deres bilfinansiering giver dig mulighed for at lease bil.

» Læs resten af "Bestil en leasebil, eller vælg mellem brugte biler og få bilfinansiering"


På nem-aftensmad.dk kan du bestille aftensmad lige til døren

nem-aftensmad.dk

Tager du ind forbi www.nem-aftensmad.dk finder du lige den aftensmad du har brug for, når du ikke har tid til at lave maden.

» Læs resten af "På nem-aftensmad.dk kan du bestille aftensmad lige til døren"


Globifix hjælper dig med skilte til dit firma

Globifix.PNG (1)

Online hos Globifix finder man altid et stort og varieret udvalg af skilte til forskellige typer af butikker og brancher. Man finder et overskueligt udvalg til fornuftige priser hos Globifix.

» Læs resten af "Globifix hjælper dig med skilte til dit firma"


Find apps på siden idealdev.dk

iDeal Development - Design apps og iOS apps

Find apps og de bedste udviklere hos firmaet iDeal Development, der er dansk udvikler af apps. De kan besøges online via idealdev.dk.

» Læs resten af "Find apps på siden idealdev.dk"


Find en kompetent frisør i København samt ansigtsbehandlinger

BeautyPilot.PNG

Hvis man gerne vil finde ansigtsbehandlinger eller en frisør i København, men ikke ved, hvor man skal starte, så er BeautyPilot løsningen på problemet. Hos Beautypilot finder man nemlig en oversigt over forskellige skønhedssaloner rundt omkring i landet.

» Læs resten af "Find en kompetent frisør i København samt ansigtsbehandlinger"


Lean kurser hos Lean Akademiet Compass

Lean.PNG

Der findes mange filosofier, inden for ledelse og virksomhedsprincipper. Lean kurser hos Lean Akademiet Compass kan lære både medarbejdere og arbejdsgivere om gode og givende principper. Kursus i Lean finder du hos Compass Lean Akademi, og på deres hjemmeside www.leankursus.dk.

» Læs resten af "Lean kurser hos Lean Akademiet Compass"


Bekæmpelse af træbiller, kakerlakker og mange andre skadedyr

Kiratin

Står du og mangler nogen, der kan hjælpe med bekæmpelse af borebiller? Kiratin er her for at hjælpe! Kiratin kan også hjælpe med bekæmpelse af kakerlakker og bekæmpelse af træbiller, samt mange andre skadedyr. Læs mere nedenfor.

» Læs resten af "Bekæmpelse af træbiller, kakerlakker og mange andre skadedyr"


En god buffet har noget til alle mennesker

saltogpeber.dk.PNG (1)

Når du skal ud at finde det firma, der skal levere menuen til din kommende fest, kræver det et stort arbejde med undersøgelser og afprøvning. Hvis du godt kunne tænke dig at spare tid og finde det muligvis bedste ved første forsøg, så prøv at besøg siden saltogpeber.dk. Her finder du alt i lækker mad til mange mennesker, herunder lækker buffet, der gør det nemmere for gæsterne at få lige den mad, de har mest lyst til. Læs mere på saltogpeber.dk allerede i dag.

» Læs resten af "En god buffet har noget til alle mennesker"


Læs mere og opret den Sidste Vilje

Danbegravelse.dk.png

Lav din sidste vilje gennem www.danbegravelse.dk, på en nem og hurtig måde.

» Læs resten af "Læs mere og opret den Sidste Vilje"