Frokostordninger til firmaer og catering til de private events med hjælp fra Madkonceptet

Det er sagtens muligt at få noget sundt og velsmagende hver dag, selvom man ikke har tid til at pakke madpakken. Løsningen finder du hos Madkonceptet. I det daglige arbejder de på højtryk med at servicere forskellige virksomheder i mange brancher. De kører ud til København, men også omkringliggende områder, med kvalitetsmad, der er baseret på gode råvarer og masser af kærlighed. Også catering til firmafesten eller konfirmation, barnedåb, jubilæum etc. kan de hjælpe med hos madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Her kigger vi lidt på catering til firmafester og privatfester

Hos Madkonceptet tilbereder de mad ud fra en række værdier. For denne virksomhed inden for catering går de altid højt op i kreativitet, fleksibilitet, kvalitet, ærlighed og service. De arbejder stærkt på at skabe en catering uden sammenligning. I kan bestille hos dem til julefrokost, hvad end det er med arbejdspladsen, gymnasievennerne eller familien. Få også Madkonceptet til at stå for diner transportable til påskefrokost samt konfirmation. Deres tapas er en af favoritterne med kolde og varme specialretter i den famøse tapas-stil, vi kender fra Spanien. Nyd ægte tapas bl.a. med en specialudvalgt øl eller vin, og få den fulde tapasoplevelse som catering. De er nogle af de bedste inden for tapas catering ud af huset. Madkonceptet tilbyder også sæsonens tilbud og forskellige typer buffeter. En klassisk 3-retters menu med dine valg af forret, hovedret og dessert er også en service, de yder via madkonceptet.dk. Så klik derind, og læs om catering både til privatfester og firmabegivenheder.

Få mere at vide om frokostordninger til firmaer på madkonceptet.dk - Gode priser

Det er ikke kun til højtiderne, at de har travlt. I hverdagen bruger de alt deres energi på at skabe de bedste frokostordninger til diverse virksomheder i Danmarks hovedstad. I København kan man tilmelde sig firmafrokost, der tager udgangspunkt i varierede retter, men hvor der altid benyttes gode, friske råvarer. Det er dér, at de for alvor skiller sig ud fra konkurrenterne i KBH, der også tilbyder frokostordning til firmaer. Hvorfor nøjes med det næstbedste, når du kan tilmelde dig denne førende frokostordning i Hovedstadsområdet direkte på www.madkonceptet.dk? Det kræver nemlig kun 10 kuverter som minimum.