Find alt inden for aktive rejser

Hos Bjergsport kan du finde alt inden for aktive rejser. Du kan komme på ture med trekking, canyoning, klatring og meget mere.

Aktive rejser

Hos Bjergsport byder de på rejser i hele verdens legeplads. Der hvor der er spændende udfordringer og mulighed for aktive ferier, der tager Bjergsport dig hen på et spændende eventyr med masser af aktiviteter, spændende udfordringer, sved på panden, ømme fødder og gode madpakker. Du vil få uforglemmelige oplevelser, se de smukkeste udsigter og virkelig komme tættere på dig selv på denne slags aktive rejser. En aktiv ferie med udfordringer, fart på og spændende oplevelser er så meget sjovere end at ligge ved en pool og slappe af i en uge i træk. Der er så mange sjove og spændende oplevelser til dig, som gerne vil på en aktiv rejse i fx Østrig eller på Korsika, hvor der virkelig er mange forskellige spændende oplevelser.

Trekking

Hvis du er til trekking, så er du komme til det helt rigtige sted, for Bjergsport byder på spændende ture til fx Østrig med trekking og klatring i de smukkeste omgivelser. Der er mange forskellige slags trekking, og mange forskellige niveauer af trekking. Hvis du har mindre børn med, så er det en anden tur i skal på, end hvis det kun er en flok unge mennesker, der er på studietur. Du kan prøve mange forskellige slags oplevelser, og du vil helt sikkert elske trekking og alt det andet spændende, som du kan prøve på din tur med Bjergsport. Der er rig mulighed for at få nogle oplevelser, som du aldrig glemmer.

Canyoning

hos Bjergsport kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige aktive ferier. Du kan bl.a. komme på tur med canyoning til super gode priser. Canyoning er afledt af ordet ’conyon’, som betyder kløft, og det betegner egentlig bare alle de forskellige spændende aktiviteter man kan lave i en ’canyon’. Man kan klatre, rutsje, rappelle og meget mere. Du vil helt sikkert kunne finde din drømmeferie hos Bjergsport, hvis du kan lide at bevæge dig.

Bjergsport