Den store Kinarejse samt Amalfikysten, Sorrento & Pompei hos Ans Rejser

Er du nysgerrig på at tage ud på den store Kinarejse med et fantastisk rejsebureau? Så klik dig ind www.ansrejser.dk. Der kan du se nærmere på et væld af spændende rejsetilbud. Du kan blandt andet besøge Amalfikysten, Sorrento & Pompei og se nærmere på velbevarede udgravninger. Find detaljerne på hjemmesiden.

Kom på den helt store og oplevelsesrige Kinarejse

Er du interesseret i at opleve nye kulturer og få masser af spændende oplevelser? Så se nærmere på den store Kinarejse på hjemmesiden. Hvis du tager med på den store Kinarejse med Ans Rejser kan du opleve både Den Store Mur, Shanghai, den himmelske fredsplads og mange, mange flere fantastiske steder. Du kan finde en oversigt over hver enkelt dag af den store Kinarejse, hvis du klikker dig ind på hjemmesiden og læser nærmere. Der kan du desuden finde en oversigt over alle de gode grunde til at vælge at tage springet og tage til Kina med Ans Rejser. Så er du nysgerrig på at opleve det spændende Kina, bør du helt sikkert overveje at tage med på den store Kinarejse med Ans Rejser. Klik dig ind på hjemmesiden og se nærmere på dine muligheder, priser, detaljer med mere.

Fantastiske rejsers til Amalfikysten, Sorrento & Pompei plus andre steder i Italien

Du kan desuden tage med Ans Rejser til både Amalfikysten, Sorrento & Pompei. Se nærmere på mulighederne for at rejse til Italien med en dansk rejseleder med Ans Rejser på hjemmesiden. Der har du muligheden for at opleve Italiens helt fantastiske natur samt smukke byer fyldt med kultur. Du har desuden muligheden for at opleve de velbevarede udgravninger i Pompei, opleve Amalfikysten samt Sorrento. Du kan se nærmere på hele programmet for Italien rejsen på hjemmesiden, hvor du kan finde informationer om hvornår besøget til Amalfikysten finder sted, og hvornår turen går til Sorrento og Pompei. Så er du nysgerrig efter at besøge Italien, Kina eller andre spændende rejsedestinationer, så klik dig ind på www.ansrejser.dk og se nærmere.

Ans Rejser