Oplev USA – Best of the West og det bedste af Cuba med Ans Rejser

Hos Ans Rejser finder du rejser i alle størrelser. Kan du lide den skandinaviske stemning eller er du mere til fjerne steder som USA og Cuba? Sammen med Ans Rejser skal du nok finde en fed rejse, der passer til dine behov. Læs eventuelt mere nedenfor.

USA – Best of the West

’Guds land’ som det også bliver kaldet, har masser at byde på. USA er et enormt land med masser af spændende stater og områder og det kan derfor være svært at overskue hvor man skal starte. Ans Rejser har heldigvis sammensat diverse rejser, der har til formål, at give dig mest muligt ud af dit besøg, når du kommer langvejs fra. En af de rejser som de tilbyder dig og dine medrejsende er USA – Best of the West. Altså en rejse, hvor du får mulighed for at opleve alt det bedste som De Forenede Stater har at byde på, på vestkysten. På denne rejse får du lidt af det hele og den henvender sig derfor til de fleste, der elsker at rejse. Hvad enten du er helt vildt fascineret af natur eller du elsker storbyer og kultur, vil du helt sikkert elske denne rejse. På rejsen til USA, der foregår på vestkysten vil du blandt andet komme til at besøge naturparker som Grand Canyon og Yosemite og byer som Los Angeles, San Fransisco og Solvang. Du kan læse mere på Ans Rejsers hjemmeside.

 

Det bedste af Cuba

Syd for Florida i USA ligger øen Cuba. Øen har en helt unik kultur, der ikke ligner mange andre og med en helt speciel natur og kultur får du helt sikkert noget for pengene, når du tager på sådan en rejse. Du vil blandt andet komme til at se og opleve flotte sandstrande, tobaksplantager, smukke floder og bjerge. Hvad kultur angår, vil du støde på et stort antal af flotte og gamle amerikanerbiler, god rom, eksotiske byer og masser af arkitektur fra deres kolonitid. Sammen med Ans Rejser er du sikret af opleve det bedste af Cuba. Dette er en rejse du helt sikkert vil mindes mange år fremadrettet. Klik ind på www.ansrejser.dk og bestil din rejse til Cuba.

 

Ans Rejser står klar til at gøre hvad de kan for at hjælpe dig med at finde den helt perfekte rejse. Du kan se deres store udvalg af forskellige rejsedestinationer på deres hjemmeside.

Ans Rejser