Køb vin og tilbehør hos vinklub.dk

På www.vinklub.dk finder du et bredt sortiment til dem, der elsker vin. Vi forhandler vinreoler, smagekasser, vin tilbehør og et hav af forskellige vine. Endvidere udvider vi ofte vores sortiment af vinskabe. Alle vinskabene, som du finder på vinklub.dk, er af en super kvalitet og er driftmæssigt i top.

Vinklub.dk er hele Danmarks vinhandel, og vi bestræber os altid på at være meget konkurrencedygtige. Det betyder, at vi kan sælge vores vinkøleskabe til en super god pris. De mærker, vi sælger flest af indenfor vinkølskabe, er Amphora vinskabe, Climadiff vinskabe, og Vintec vinskabe. Vi fører naturligvis også de danske kvalitets vinkøleskabe fra mærker Vibocold og Vestfrost samt luksus-vinkøleskabene fra Liebherr og SMEG. Så kig forbi på www.vinklub.dk og find et lækkert nyt vinkøleskab.

Champagne og andet hedvin

Udover at være hovedleverandør af rødvin, hvidvin og rosevin, så har vi også et stort sortiment af champagne og forskellige flasker hedvin. På www.vinklub.dk finder du vores udvalg, og der er champagne og hedvin i forskellige prisklasser. Så er du virkelige på jagt efter noget særligt til en god aften eller gaven til dem, der allerede har alt, så prøv vores champagne eller andet hedvin. Det er en utrolig god smagsmæssig oplevelse, og du bliver bare nødt til at smage de mange forskellige flasker med champagne og hedvin. Prøv fx vores Old Codger Fine Old Tawny, og du vil få en ubeskrivelig smagsoplevelse.

Rødvin

Hos www.vinklub.dk finder du også vores mest solgt vintype nemlig rødvin. Vi har igen et meget stort udvalg, så du kan både få fyldt din egen kælder op med god rødvin, eller til når du skal bruge en god kvalitets rødvin i gave til en god ven. Vi har rødvin fra forskellige områder og i forskellige prisklasser, så der skulle være noget for de fleste. Kendetegnende ved alle rødvinene hos os i Vinklub.dk er, at de er valgt ud fra kvaliteten. Der er altid gratis levering hos os, når bare du køber minimum 24 flasker hos www.vinklub.dk.

Klubvin.dk går aldrig nogensinde på kompromis med kvaliteten, så trænger du til at få fyldt din vinkælder op med lækker kvalitets vin, så besøg os på www-vinklub.dk allerede i dag.