Tysk vin og vin fra Golan Height winery forhandles hos Fredericia Vinhandel

Du bør altid nyde en god vin, uanset om du foretrækker rød, hvid eller rosé. Det bedste sted at bestille dine vine er hos Fredericia Vinhandel, der har et bredt udvalg af gode vine fra hele verden. Du finder derfor gode vine fra Golan Heights winery og lækker tysk vin.

Nyd Pinot Noir fra Golan Heights Winery

Du kan aldrig gå fejl af en god vin fra Golan Heights winery, der laver fantastiske vine på forskellige druer. Hos Fredericia Vinhandel kan du finde fire af deres populære vine. Det er to forskellige pinotnoirs, merlot og cabernet sauvignon/merlot. Alle vine fra Golan Heights winery er lavet med tanke på en god og uforglemmelig smagsoplevelse. Det har den israelske vingård opnået, og har vundet flere priser for deres lækre vine. De er altid i udvikling og gennem research finder de nye og spændende måder, at skabe vin på. Golan Heights winery er i konstant udvikling, så de kan levere de bedste vine, det er muligt at producere. En pinotnoir fra Golan Heights winery har ligget på franske egetræsfade i 16 måneder, der giver den en fantastisk lækker eftersmag. Er du interesseret i vine fra Golan Heights winery, bør du tage ind forbi fredericiavin.dk, hvor du kan finde et spændende udvalg.

Køl af med en god hvid tysk vin i sommervejret

Leder du efter en anden type vin, der er god til fiskeretter, så er en tysk vin måske noget, du er interesseret i. Fredericia Vinhandel har tysk vin, der går utroligt godt til flere forskellige retter, både pasta, fisk, kylling og milde oste. En af de mere populære tyske vine er uden tvivl riesling, der er meget frugtig, og egner sig utroligt godt til det varme vejr. Er du på udkig efter en fantastisk tysk vin, så har hjemmesiden uden tvivl én, der matcher det, du forventer af en hvidvin. Du kan bl.a. vælge en chardonnay, der har en frisk smag. Der er stor forskel på, hvad folk foretrækker af en vin. Kender du ikke de tyske vine, du kan se på siden, kan du altid tage et kig på deres beskrivelse. Så har du en bedre ide om, det er noget for dig. Du kan også vælge at kontakte vinhandlen, hvis du vil være helt sikker på, at det er et godt valg, til dine retter. Kig efter tysk vin på www.fredericiavin.dk.

Fredericia Vinhandel er stedet for enhver, der søger en god vin, uanset om det er til aftensmaden, til gave eller noget helt tredje. Ved køb af 6 flasker er der en ekstra god pris.

Fredericia Vinhandel