Gode salgsmetoder og salgsteknikker, salgskurser og salgsundervisning m.m.

Bag Resultatskaber.dk står Rolf Høgh, som er kendt af mange for sin mangeårige karriere dels inden for ejendomsmægler branchen, men mindst lige så meget for sin bog "En sælgers bekendelser" og sine mange foredrag omkring succes hjemme så vel som ude.

Hos Resultatskaber.dk deler Rolf Høgh ud af sine erfaringer og mange succeshistorier inden for blandt andet salgskursus og salgsmetoder. Rolf har som sagt været mange år i gamet og han ved derfor, hvad der virker og også, hvad der ikke virker!

Salgskursus

Har du eller dine medarbejdere brug for at blive endnu skarpere på kundehåndtering i forbindelse med salg, er det oplagt at tage et salgskursus hos Resultatskaber.dk. På trods af, at sælgere beskæftiger sig med disciplinen salg på professionelt plan, er det forsvindende lidt tid der bruges på et salgskursus. Skræmmende, når man tænker på, hvor meget andre professionelle træner for at blive bedre og bedre til deres professionelle metier - tag sportsudøvere, for eksempel. De træner stort set døgnet rundt for at kunne performe bedre end deres konkurrenter. Det er vel værd at give en tanke og herefter kigge videre på Resultatskaber.dk og se mere omkring de muligheder, der findes inden for salgskursus. Et salgskursus kan foregå enten som internt salgskursus eller et åbent salgskursus - afhængigt af, hvad der passer jeres virksomhed bedst.

Salgsmetode

Når du skal sælge, er det essentielt, at du vælger den rigtige salgsmetode og hos Resultatskaber.dk kan du blive trænet i at bruge lige præcis den salgsmetode der gør, at du går ud af samtalen som vinder og med en ny kunde i bogen. Qua Rolf Høghs mangeårige erfaring ved han, hvad han taler om og der arbejdes med gennemtestede salgsmetoder. Kurser i salgsmetoder kan køres som internt salgskursus i salgsmetoder eller som åbent salgskursus i salgsmetoder.

Besøg Resultatskaber.dk her

De færreste har råd til ikke at investere i deres sælgere og en rigtigt god investering, der meget hurtigt tjener sig hjem, er et salgskursus hos Resultatskaber.dk. Du kan ligeledes få kurser i salgsmetoder hos Resultatskaber.dk, så besøg Resultatskaber.dk her.