Alt fra organisationsudvikling til salgstræning

Læs mere online om Performanzes grundige salgskursus eller organisationsudvikling: performanze.dk. Det er det første skridt mod en lysere fremtid for ens virksomhed.

Salgskursus

Det moderne arbejdsmarked er meget dynamisk og omskifteligt. Det handler derfor om, at den moderne virksomhed ser sig i stand til at skifte og følge med strømmen, så man hele tiden kan sikre sin succes. Især hvis man som virksomhed er afhængig af salg, er det vigtigt, at man hele tiden holder sig uddannet og opdateret. Dette har man hos Performanze stor forståelse for, hvorfor man har udviklet gedigne salgskurser for virksomheder af både stor og lille art. Et salgskursus hos Performanze bliver tilpasset til den enkelte virksomhed, og man anvender teoretisk stof i praksis. Dette gør man for at sikre, at virksomheder får så meget ud af et salgskursus som muligt. Det kan være meget fint at lære om teorier inden for salg, men det er straks en anden sag, når man står på egne ben og skal bruge disse teorier i praksis. Derfor "fordøjer" Performanze det teoretiske materialer sammen med virksomheden.

 

Organisationsudvikling

Også Performanzes omfattende organisationsudvikling bygger på teoretisk materialer, der så omsættes til praktiske øvelser. Ved at trække det hele ned på et meget pragmatisk niveau bliver kurserne hos Performanze meget jordnære og anvendelige, og mange virksomheder oplever efterfølgende, at for eksempel organisationsudviklingen virkeligt har rykket ved noget i virksomheden. Performanze tør derfor godt at garantere mærkbare resultater særligt ved deres organisationsudvikling, der er så grundlæggende vigtigt for enhver moderne virksomhed. Hvis man som virksomhed har specielle behov til kurserne i organisationsudvikling, så tager Performanze gerne hånd om disse, da man kun opnår gode resultater, hvis man er i tæt dialog med hinanden. Klik her for mere information.