Salgstræning og karrierecoaching der gør en forskel

På performanze.dk finder du salgstræning, salgskurser, karrierecoaching mm. Læs mere på vores hjemmeside eller nedenfor.

Salgstræning der gør den store forskel

Man siger, at nogle mennesker kan sælge sand i Sahara, men i den udtalelse hører man aldrig noget om køberen. God salgstræning handler derimod også i høj grad om forholdet mellem sælger og kunde, og på vores hjemmeside - performanze.dk - finder du inspiration og viden, som kan bringe de bedste kompetencer i spil, når det drejer sig om salgstræning og salgskurser. Uanset hvilken type virksomhed, du har med at gøre, er der flere gode grunde til at gøre brug af performanze.dk og vores forskellige ekspertiser. Det betaler sig, at tage salgstræning alvorligt og samtidig have et underholdende arbejdsliv, så kig ind på vores hjemmeside og find salgstræning online.

Karrierecoaching

Karrierecoaching giver et godt afsæt mod nye udfordringer og bidrager til at skabe et sundt og inspirerende skift i jobbet. På performanze.dk giver vi nogle kvalificerede bud på, hvordan du, din virksomhed og medarbejdere kommer videre, når der skal nye konstellationer eller andre ændringer til i arbejdslivet. At blive set, hørt, taget alvorligt og være en del af en proces, som bliver håndteret etisk korrekt og med respekt for det enkelte individ - det er væsentligt for alle mennesker, og i arbejdslivet er det afgørende for at opnå de bedste resultater. Performanze hjælper med den rette karrierecoaching og vi ved, hvad vi har med at gøre.

Kursusadministration

For mange virksomheder kan kursusadministrationen være en besværlig og tung del af administrationen, men der er heldigvis hjælp at hente. En udlicitering af alle de mange opgaver, som indgår i kursusadministrationen kan virkelig lette virksomheden, og Performanze håndterer de mange forskellige opgaver med sikker hånd. Virksomheden er sikret en professionel indsats af høj faglighed og effektivitet, så de bedst mulige resultater af kurserne sikres. På den måde kan virksomheden koncentrere administrationen om alle de øvrige opgaver, der indgår i virksomhedens drift og få fuld bonus på alle områder uden at bruge flere ressourcer end nødvendigt. Se mere på performanze.dk og se hvad vi kan gøre for din kursusadministration.