Slip af med urinlugt

Rigtig mange danskere har allerede stiftet bekendtskab med Exurin, og fået en hel masse livskvalitet tilbage som følge af dette. Er du én af de mange som lider af problemer med urinlugt, så kan Exurin næsten med sikkerhed tilbyde løsningen. En positiv overraskelse fra GB Pharma, som er meget kærkommen.

Den bedste løsning til urinlugt

GB Pharma har lanceret Exurin som et nyt alternativ til de mange personer, der på et tidspunkt i livet oplever problemer med urinlugt fra undertøjet, som følge af urindryp. Dette opstår når bakterier nedbryder de affaldsstoffer som bliver udskilt i urinen. Denne proces skaber ildelugtende lugtmolekyler, som vil være til gene uanset hvor god en personlige hygiejne end må være. GB Pharma synes med Exurin at have fundet den perfekte løsning på dette besværlige problem. Ved en unik kombination af klorhexidin og zinksalve har man skabt et helt nyt og unikt middel til at bekæmpe uønskede lugte så som disse. Klorhexidin går nemlig aktivt ind og bekæmper de processor, hvor affaldsstofferne bliver nedbrudt. Samtidigt sørger zinksalven for at absorbere de lugtmolekyler der allerede er opstået. Det er ikke nogen overdrivelse at påstå at Exurin angriber problemet fra to fronter!

Frisk fornemmelse resten af dagen

Der hvor Exurin især er gået hen og er blevet en positiv overraskelse er den nemme anvendelse. Man sprayer blot undertøjet et par gange fra morgenstunden af, og kan derefter nyde en frisk fornemmelse resten af dagen. Der har været alternativer til bekæmpelse af problemet før i tiden, men disse var som regel langt mere omfattende at anvende, og prægede i højere grad ens hverdag. Samtidigt er det naturligvis også en positiv overraskelse at der hverken anvendes parabener, parfume eller allergifremkaldende stoffer i Exurin.

Lider du af problemer med urinlugt, eller kender du én som gør? Så er Exurin næsten med sikkerhed løsningen på problemet. Det er nemt at omkostningsfrit at anvende, og har så godt som ingen bivirkninger.

Exurin.jpg