Bredt udvalg af børnesenge find bl.a. bilsenge i flere udgaver

Hos Happykids finder du et bredt udvalg af børnesenge, som uden tvivl vil være en succes på børneværelset. I udvalget finder du blandt andet varianter fra Manis-H, som laver dansk produceret kvalitetsløsninger til børn i alle aldre, og du kan også finde bilsenge i flere udgaver. Produkterne fås i flere varianter og farver, så der er helt sikkert noget for enhver smag – både til piger og drenge. 

Happykids

Bilsenge

Er du på jagt efter en ny bilseng til børneværelset, kan du helt sikkert finde en i det store udvalg hos Happykids. Alle varianterne er produceret af kvalitetsmaterialer, og de er udstyret med en masse fantastiske detaljer samt tilhørende madras. Eksempelvis er der lys i forlygterne på flere af bilsengene, som børnene både kan bruge til natbelysning eller til en sjov leg på børneværelset. Hos Happykids kan bilsengene være formet som eksempelvis en brandbil, dobbeltdækkerbus eller en prinsessekaret. Varianterne produceres i flere størrelser med medfølgende madras i målene 140 x 70 cm og op til 200 x 90 cm. Så hvis du vil forkæle børnene med en fantastisk bilseng, som de vil elske at sove i hver dag, kan du kigge forbi webshoppen www.happykids.dk.

 

 

Dansk produceret

Manis-H laver danske kvalitetsprodukter til børn. De er alle dansk produceret, og laves i flere forskellige varianter. Nogle af varianterne Fra Manis-H, som sælges i juniorstørrelse, produceres med en ekstra træk-ud funktion, så man kan sove to i den. Du kan, udover at købe en færdig pakke, også vælge at sammensætte din egen model. Standardfarverne er grå og hvid, men der findes i alt 10 forskellige farver, som du kan sammensætte, og dermed skabe en meget personlig model. Manis-H laver derudover også speciallavede løsninger, hvilket gør, at du kan designe den, så den passer perfekt til børneværelset. Alt du skal gøre, er at kontakte Happykids, og så kan de finde en pris til netop den model fra Manis-H du ønsker til dine børn. Kig forbi www.happykids.dk, hvor du kan finde inspiration og kontaktoplysninger.