Fossflake ammepuder med betræk i Liberty London stof forhandles hos super carla

Hos super carla sælger de tilbehør til dig og dine børn i eksklusive tekstiler i dansk design i butikken på Østerbro i København samt online. Super carla har alt, hvad hjertet kan begære til dig og dine børn, for eksempel Fossflake ammepuder med betræk i Liberty London stof. Klik forbi og se alle de gode og lækre tilbud på super-carla.dk eller super carlas showroom på Østerbro i København.

Økotex certificeret Liberty London stof 

Hos super carla går de op i kvalitet, skønhed og funktionalitet. Derfor arbejder de primært med det lækre Liberty London stof. Mange af produkterne hos super carla er produceret i Liberty London stof, og du kan også købe stoffet som metervarer. Tana Lawn er det mest solgte Liberty London stof. Stoffet i denne serie er særligt kendt for at være utroligt slidstærkt samtidig med en florlet og silkeagtig overflade. Tana Lawn er økotex certificeret og 100% bomuld. Liberty London stof fås også som poplin, fløjl, jersey og bomulds-isoli. På super-carla.dk kan du se det store udvalg af blandt andet Tana Lawn serien og vælge den længde, du skal bruge, hvad enten du tænker på at sy sengetøj, bukser, kjoler eller børnetøj for blot at nævne nogle eksempler.

Allergivenlige Fossflake ammepuder

Hos super carla kan du også købe de utroligt flotte Fossflake ammepuder med betræk i Liberty London stof. Fossflake ammepuderne er i den bedste kvalitet og holder formen for derved at give den bedste støtte til både mor og barn under amningen. Faktisk anbefaler super carla at anvende Fossflake ammepuderne allerede under graviditeten, hvor den kan give god støtte om natten. Fossflake ammepuderne er både miljø- og allergivenlige, da de kan vaskes på 60 grader og er biologisk nedbrydelige. Fossflake ammepuderne findes både i almindelig størrelse og i store tvillinge ammepuder. Klik ind på super-carla.dk eller kig forbi super carlas showroom på Østerbro og se det store udvalg af ammepuder og andet tilbehør til dig og dine børn i de bedste danske design og materialer.

super carla