Overrask børnene med et House of Kids legetæppe

Kunne du tænke dig at overraske børnene med et House of Kids legetæppe, er Legebyen.dk forhandleren for dig. Hos den populære webshop finder du et bredt udvalg af kendte varianter, men også børnemøbler, sportsudstyr og meget mere. Tag et kig på hele deres udvalg og gør en god handel.

Et sikkert hit for børn

Et legetæppe er et sikkert hit for børn i mange forskellige aldersgrupper og kan være med til at hjælpe fantasien og kreativiteten på vej. Hos Legebyen.dk kan du finde legetæpper i mange forskellige størrelser og med mange forskellige motiver. Vælg blandt andet imellem legetæpper med veje og huse, dinosaurer, bondegårde, middelalder tema, heste motiver og meget mere. Alle legetæpper hos Legebyen.dk har skridsikkert underlag og så opfylder de naturligvis den europæiske sikkerhedsstandard EN71 del 1, 2, og 3. Vil du være sikker på at dit legetæppe er uden sundhedsskadelige ftalater, er du altid i trygge hænder hos den kvalitetsbevidste forhandler. Besøg webshoppen og gå på opdagelse i deres store og spændende udvalg. Har du spørgsmål angående udvalget eller specifikke produkter, er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice.

House Of Kids

House of Kids er mærket for dig der sætter pris på legetøj i topkvalitet og til stærke priser. Den belgiske producent står blandt andet bag sjove legetæpper og pædagogiske spil der kan styrke dit barns læring. House of Kids produkter er designet i dialog med undervisere og lærere, for at sikre at barnet kan styrke sine kognitive færdigheder imens der leges. House of Kids legetøj opfylder naturligvis den europæiske sikkerhedsstandard EN71 del 1, 2, og 3. Derudover indeholder ingen af House of Cards’ produkter hverken ftalater eller cadmium. Tag et kig på hele udvalget af House of Kids legetøj og overrask dine børn med noget ganske særligt. Du kan naturligvis kontakte Legebyen.dk hvis du har spørgsmål angående valg af produkt eller udvalget generelt.

Legebyen.dk