Anders Andersen's Rengøring tilbyder trappevask og ejendomsservice

Anders Andersen's Rengøring er et af de mest stabile og velrenommerede firmaer inden for trappevask, ejendomsservice og andre typer rengøring. Med over 40 års erfaring kan man være sikker på at der bliver vasket skinnende rent.

 

Trappevask

Når mange danske virksomheder, boligkomplekser og offentlige instanser skal udlicitere rengøringen, så er det ofte Anders Andersen's Rengøring der bliver ringet til. Virksomheden tilbyder en bred vifte af Svanemærkede Rengørings service, blandt andet trappevask. Hos Anders Andersen's Rengøring er der et skarpt fokus på ergonomiske løsninger. Igennem special udviklede systemer sikrer man at rengøringsassistenterne har de bedste arbejdsforhold. Og glade medarbejdere er en rigtig god måde at sikre, at der også bliver udført et godt stykke arbejde. Det er helt sikkert en af grundene til at så mange kunder holder fast i Anders Andersen's Rengøring. Når der bliver vasket skinnende rent så opnår man glade beboere, og samtidigt slipper viceværten for at spilde tid på beboerklager og på at tjekke rengøringen efter. Det er der nemlig aldrig brug for, når Anders Andersen's Rengøring står for trappevask.

Ejendomsservice af høj kvalitet

Anders Andersen's Rengøring er langt fra en ny virksomhed. Med over 40 års erfaring kan man vist roligt sige at virksomheden har godt styr på sagerne, ikke mindst når det kommer til ejendomsservice. Ejendomsservice består som regel hovedsageligt af trappevask i opgangen, som altid er et område der tiltrækker meget skidt grundet flittig anvendelse, uanset hvilken type opgang der er tale om. Man opnår dog mere end blot en ren opgang, når man bestiller ejendomsservice hos Anders Andersen's Rengøring. Serviceopgaverne bliver sat i system, med udgangspunkt i jeres specifikke behov; ingen faste skabeloner, men der i mod en model som I er med til at godkende. Det kan eksempelvis inkludere rengøring af kælderområder, udendørsområder, loft og fællesvaskeri. Ønsker I græsslåning, pasning og blomsterbede som en del af jeres ejendomsservice, så kan det også sagtens lade sig gøre. Klik ind på www.aaren.dk og læs meget mere om mulighederne inden for ejendomsservice.

Anders Andersen Rengøring