ERP-konsulenter med optimale brancheløsninger

Få informationer om den rigtige ERP løsning til dit firma hos MWdata.

ERP løsning

Få den rigtige ERP løsning til din virksomhed. Hos MWdata baserer de deres ERP løsninger på Microsoft Dynamics AX. Når du taler med en ERP-konsulent hos MWdata, så taler du med en konsulent, som har en solid faglig baggrund. Medarbejderne vil gerne give deres kompetencer videre til dig, så du kan få den optimale løsning til din virksomhed. Hos MWdata er de eksperter i Microsoft Dynamics AX, og de har efterhånden udviklet en del programmer, som er direkte kompatible med Microsoft Dynamics AX.

 

ERP brancheløsning

MWdata har den rigtige ERP brancheløsning til dit firma. De har kastet sig over mange brancher, og de har løsninger til forskellige typer af brancher. Har du en virksomhed, som arbejder med maskiner og anlæg? Så kan MWdata hjælpe. Det kan de også, hvis du arbejder med fødevarer, produktion, logistik, m.m. MWdata har en del erfaringer, og de har også fået international anerkendelse for deres løsninger. Det er især relevant at se på deres modul, der hedder MW Invoice Workflow. Det er også baseret på Microsoft Dynamics AX, og med dette modul bliver det nemmere at få styr på fakturaerne. Det er fordi, at der er mange konfigurationsmuligheder i programmet, så man kan automatisere de ting, der er mest optimale at automatisere. Hvis der er fakturaer, som skal godkendes af ansvarlige, så kan man også indkode det i systemet. MWdata er en innovativ virksomhed, som altid er under udvikling. Dog har de nogle faste kerneværdier, som der ikke er planer om at ændre. Der er samlet informationer om MWdata på hjemmesiden.

 

ERP partner

Hvis du klikker dig ind på mwdata.dk, så kan du læse mere om din fremtidige ERP partner, og hvad de kan hjælpe dig med. De tilbyder ERP løsninger baseret på Microsoft Dynamics AX, som det blev omtalt tidligere i denne artikel.

trailergaarden.PNG