Få samtaleterapi, parsamtaler eller familiesamtaler

Kristina Hermann er selvstændigt med praksis i et klinikfællesskab i Århus C, hvor hun tilbyder terapi til børn, unge, voksne i par eller individuelle forløb. 

Samtaleterapi 

Privatpraktiserende psykoterapeut Kristina Hermann tilbyder lige nu en times samtaleterapi. Samtaleterapi beskrives som en måde et at behandle, blandt andet udbrændthed, sorg, depression og sygdomsforløb. Har man været i et forhold, til en afhængig, eller er man det stadigvæk, kan samtaleterapi også være en rigtig god måde at få behandlet de spørgsmål, og den tvivl, som nemt kan opstå i sådan en situation. Samtaleterapi kan med andre ord være en rigtig god måde, at få professionel vejledning, og lære at forstå nogen af de svære forhindringer, som langt de fleste mennesker møder på et eller andet tidspunkt i livet.

 

Parsamtaler

Parsamtaler er en specifik form for terapi, hvor terapeuten igennem fælles samtaler, med gifte og kærestepar, søger at rette op på den ubalance, som let kan opstå, i mange forhold. Terapeuten er i særlig grad god til at lokalisere de ting, som ofte er grunden til, at parforhold kan komme ud i stormvejr, igennem parsamtalerne. Som eksempel på psykoterapeut Kristina Hermans hjemmeside nævnes blandt andet, hvordan svigt i barndommen, kan være med til at parforholdet går fra at være gensidig hengivenhed, til en følelse af svigt fra partnerens side. Netop den slags forhold, kan man igennem parsamtaler aktivt rette op på, og på den måde genskabe balancen, som er grundstenen og nøglen til et hvert solidt parforhold.

 

Familie samtaler 

I visse tilfælde, kan der være forhold i familielivet, hvor terapeuten vurderer at en familie samtale kan have gavnlig effekt. Dette kan eksempelvis være hvis det kommer frem, at et familiemedlem har et misbrug eller lignende, eller der forekommer visse trivselsmønstre hos et barn, som er kraftigt påvirket af kræfter i hjemmet. I sådanne tilfælde er de knapt to timer lange fælles familie samtaler, en perfekt måde at få behandlet og rettet op på de ting, som skaber uro og ubehag for de involverede.