Firma med løsninger i virtuelle servere

Besøg hjemmesiden www.frontdata.dk og læs meget mere om deres fantastiske hosted løsninger og virtuelle servere, som øger datasikkerheden på arbejdspladsen.

Hosted løsninger

Der er god mening i at outsource alt IT i virksomheden. Front-data tilbyder sikkerhed, hurtig og solidt hosted løsninger, så alt IT kører gnidningsfrit. Med hosted løsninger fra Front-data varetager IT for din virksomhed fra deres hosting center, og dette har mange fordele. Hosted løsninger fra Front-data giver nemlig både større fleksibilitet, forøget datasikkerhed, en ekstern arbejdskraft og væsentlig lavere omkostninger. Hosted løsninger er altså en ideel løsning, for virksomheder der ønsker at minimere deres omkostninger, men stadig have samme sikkerhed med deres IT. Ved hosted løsninger fra Front-data er man garanteret datasikkerhed, fleksibilitet og en hurtig forbindelse. Besøg Front-data på hjemmesiden www.frontdata.dk og se de fantastiske hosted løsninger Front-data kan tilbyde.

 

Virtuelle servere

Det kan koste virksomheden dyrt, hvis IT-driften ikke fungere optimalt. Undgå disse problemer med en af Front-data virtuelle servere. Strømsvigt og driftsforstyrrelser er en ganske normal del af det moderne arbejdsliv. Men med virtuelle servere fra Front-data står der altid en virtuel servere klar til at tage over ved et eventuelt nedbrud. De virtuelle servere tager helt automatisk over ved et eventuelt nedbrud, hvorfor arbejdsprocesserne kan fortsætte næsten uforstyrret. Front-data virtuelle servere er blandt de bedste på markedet, hvorfor man altså har en utrolig sikkerhed i det daglige arbejde. Endnu en af fordelene ved at leje en virtuel server hos Front-data er, at man har stor fleksibilitet med sin virtuelle server. Sker der ændringer i virksomheden så man ønsker at opgradere eller nedjustere sit virtuelle servere behov, så sker opstilling hurtigt og frit. Besøg www.frontdata.dk og læs mere om deres fantastiske virtuelle servere.