Flodkrydstogt på Rio Douro og rejser til Prag hos Ans Rejser

Bestil fx et flodkrydstogt på Rio Douro. Der tilbydes ligeledes rejser til Prag, der er kendt for hyggelige gader og gode priser. Alt sammen tilbydes af Ans Rejser, der er en arrangør af rejser til Danmark, Europa og resten af verden.

Flodkrydstogt på Rio Douro – sublim rejse

Kom helt ind under huden på Portugal. Hvis du elsker vin og iberisk kultur, og hvis du vil se en masse smukke landskaber, så bør du overveje at tage på et flodkrydstogt på Rio Douro. Dette tilbydes naturligvis hos Ans Rejser, der har sammensat et program spækket med kulturelle oplevelser samt masser af tid til afslapning ombord på skibet, der ligeså stille daler ned langs Rio Douro. Det hele starter i Porto, der naturligvis er kendt for portvin. Man får set byen, men rejsen omfatter også Salamanca og Vila Real. Alle disse udflugter er inkluderet i den lave pris. Oplev Portugal fra en anden vinkel. Ans Rejser tilbyder et lækkert program for deres flodkrydstogt på Rio Douro.

Prag har noget til alle

Prag er en rigtig smuk by. Du kender nok Karlsbroen, men byen byder på så meget andet. Ans Rejser har spækket et program til Prag med lækre udflugter samt tid til, at man kan opleve de labyrintiske gader. Rejsen hedder Prag, den gyldne stad, og du kan læse mere om den inde på ansrejser.dk. Bestil en Prag rejse hos Ans Rejser, og se byen, der stadigvæk er præget af de smukke sporvogne. Man får også mere ud af sine kroner og ører i denne by. Hvis du er forelsket i Prag, eller du vil opleve den tjekkiske hovedstad for første gang, skal du bestille din ferie hos Ans Rejser.

Prag ferier og et flodkrydstogt på Rio Douro findes hos Ans Rejser, der arrangerer masser af rejser til kendte og mindre kendte destinationer rundt omkring i Europa men også i resten af verden.

Ans Rejser