Hos Advokatfirmaet Rödstenen finder du sagkyndige, der står klar til at rådgive dig

Advokatfirmaet Rödstenen står klar til at rådgive hvad enten det er i private eller erhvervslige sammenhænge. Skal du til at bygge eget hus, kan en byggeri advokat være godt tiltag. Har du brug for generel erhvervsrådgivning, står Advokatfirmaet Rödstenen også klar til at hjælpe til med kontrakter, medarbejderforhold, kapitalberedskab og meget mere.

Byggeri advokat

Går du med tankerne om at bygge dit helt eget og unikke drømmehus? Hvis det er tilfældet, er du måske også klar over hvor meget arbejde det kræver. Dels er det en kæmpe beslutning set fra et økonomisk synspunkt, men der kan også opstå andre udfordringer på vejen og hvis ikke man kender til de mange forskellige love og paragraffer, kan det være en super idé at bede om hjælp udefra. Med en dygtig byggeri advokat, kommer du med garanti mere gnidningsfrit gennem hele forløbet og en stor byrde lettes fra dine skuldre, der højst sandsynligt er pressede nok i forvejen. Hos Advokatfirmaet Rödstenen finder du sagkyndige, der står klar til at rådgive dig gennem hele processen. Det dækker blandt andet over betalingsgange, syn og skøn samt sagkyndige beslutninger. Skulle der opstå problemer såsom byggesjusk under byggeriet, vil Advokatfirmaet Rödstenen også stå klar til at føre eventuelle retssager for dig. Du kan læse meget mere om Advokatfirmaet Rödstenen og hvad en byggeri advokat kan hjælpe dig med på www.rodstenen.dk.

 

Juridisk bistand

Som er erhvervsdrivende er du højst sandsynligt presset nok i forvejen. Det er for de fleste ikke bare et job, men derimod en livsstil, der fylder det meste af ens hverdag, weekend og ferie. Den juridiske del af det at drive egen virksomhed er en kompleks verden at finde rundt i og måske er det heller ikke det som du har allermest lyst til at bruge din dyrebare tid på. Hos Advokatfirmaet Rödstenen står dygtige medarbejdere med masser af erfaring klar til at yde juridisk bistand og generel erhvervsrådgivning. Generel erhvervsrådgivning dækker blandt andet over rådgivning indenfor kontrakter. Det kan være alt lige fra ansættelseskontrakter til leveringsbetingelser og leverandøraftaler. Ydermere kan Advokatfirmaet Rödstenen rådgive indenfor direktionsansvar, overdragelse og testamente. Har du lyst til at bruge din tid på at drive virksomheden i stedet for at læse svære paragraffer, kan du klikke ind på Advokatfirmaet Rödstenens hjemmeside og læse mere om generel erhvervsrådgivning.

 

Tag kontakt til Advokatfirmaet Rödstenen i dag og brug din tid på noget sjovere.

rodstenen